понеділок, 21 вересня 2009 18:45

Джоні Депп не хоче зніматися в продовженні "Піратів"

Джоні Депп не хоче зніматися в продовженні "Піратів"

Звістка про раптову відставку глави Walt Disney Studios Діка Кука змусила Джоні Деппа задуматися про доцільність його участі в четвертій серії "Піратів Карибського моря". Про це сам актор повідомив в одному з останніх інтерв"ю.

"Він був справжнім джентльменом, - прокоментував Депп, слова якого наводить газета LA Times, - Він подзвонив мені і сказав: "Я хочу, щоб ти дізнався це особисто від мене, а не від когось ще. Сьогодні мій останній день. Причин він не назвав".

Актор також підкреслив, що ентузіазму, з яким він ставився до можливості зіграти Джека Горобця в продовженні "Піратів Карибського моря", завдано серйозного удару.

"Я дав Діку свою згоду на участь в проекті ще до того, як почалися роботи над сценарієм, тоді ще взагалі нічого не було. Все народилося саме в його офісі", - сказав Депп.

Нагадаємо, інформація про те, що глава компанії Walt Disney Боб Айгер відправив у відставку Діка Кука була поширена увечері 18 вересня. Причини відставки Кука, що пропрацював в компанії 38 років, не називалися.

Джерела в Walt Disney стверджують, що власники компанії були незадоволені фінансовими результатами діяльності кіностудії, очолюваної Куком, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Джоні Депп не хоче зніматися в продовженні "Піратів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі