вівторок, 18 січня 2011 11:09

Джарти пообіцяв нацькувати міліцію, якщо татари не покінчать з самозахопленнями

Джарти пообіцяв нацькувати міліцію, якщо татари не покінчать з самозахопленнями

Голова Ради міністрів Криму Василь Джарти звернувся з відкритим листом до голови меджлісу кримськотатарського народу, народного депутата Мустафи Джемільова щодо ситуації, яка склалася в автономії навколо самозахоплень

Про це повідомили в Головному інформаційному управлінні Радміну АРК.

"Моє звернення продиктоване наміром покласти край ситуації, пов'язаної з так званими кримськотатарськими земельними самозахопленнями. Продовжувати далі миритися з вакханалією беззаконня кримська влада не має наміру. Самозахоплення стають серйозною перешкодою на шляху соціально-економічного розвитку автономії", - йдеться у відкритому листі.

Джарти відзначив, що позиція Джемілєва щодо цієї ситуації буде важливою для татар.

"Упевнений, що при Вашому високому авторитеті у Вас є необхідний вплив, щоб переконати кримських татар, які порушили закон, добровільно звільнити самовільно захоплену землю".

Джарти запевнив, що уряд Криму готовий надати всю необхідну допомогу в законному отриманні та оформленні земельних ділянок всім, хто цього потребує.

"Всі проблемні ситуації будуть розглянуті в індивідуальному порядку", - додав прем'єр.

Він переконаний, що проблема самозахоплень буде вирішена найближчим часом.

"І уряд Криму розраховує в цьому на Вашу допомогу і підтримку, - звернувся Джарти до Джемільова. - У разі відсутності реакції на мою пропозицію про звільнення самовільно захоплених ділянок, мною буде направлено відповідне звернення до правоохоронних органів та прокуратури з вимогою прийняття негайних заходів до порушників ".

Нагадаємо, в четвер в ефірі ДТРК "Крим" Джарти заявив, що підготував листа на ім'я Джемільова з вимогою очистити Крим від кримськотатарських самозахоплень.

У свою чергу, Джемільов порадив кримському прем'єру звернутися з такою вимогою до оновленої Ради представників кримськотатарського народу при Президентові України, більшість якої представляють кримські татари з громадських організацій, опозиційних меджлісу.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Джарти пообіцяв нацькувати міліцію, якщо татари не покінчать з самозахопленнями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути