субота, 16 липня 2016 19:28

Джамала: "Знаю, де проводити Євробачення"

Євробачення-2017 найкраще проводити в Одесі. Таку думку висловила переможниця цьогорічного конкурсу Джамала, котра стала особливою гостею 7-го Одеського кінофестивалю.

 

"На мене, звісно, можуть образитись Київ і Львів, - усміхається співачка. - Але мені здається, сам Бог волів би провести Євробачення в Одесі. Уявіть: травень, гостинні люди, гарна музика. Я справді дуже люблю Одесу. Можливо, тому, що я дуже люблю море, смачну їжу, сонце, а тут цього не бракує!"

На відкритті 7-го Одеського кінофестивалю Джамала виступила з піснею Summertime, котру почала з народної колискової "Ой, ходить сон коло вікон". Відому арію "Summertime" 1935 року написав американський композитор Джордж Гершвін (справжнє ім'я - Яків Гершович, походить з сім'ї єврейських емігрантів з Одеси). Народну колискову він почув у Нью Йорку на концерті Українського національного хору.

Після Джамали в Одеській опері зазвучав немилозвучний голос жінки, котра не вміє співати. Бездарна співачка - героїня французькоЇ трагікомедії "Маргарита", котрий відкрив фестивальну програму. У центрі сюжету - заможня баронеса Маргарита Дюмон, котра співає з пристрастю, але зовсім фальшиво. Стрічку представив виконавець головної ролі Андре Маркон.

Зараз ви читаєте новину «Джамала: "Знаю, де проводити Євробачення"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути