вівторок, 08 травня 2007 17:37

Двоє згорілих коханців можуть бути вбивцями Курочкина

Українська газета "Сегодня" опублікувала матеріал, в якому стверджується, що вбивці російського підприємця Максима Курочкіна після виконання злочину також були убиті. Спираючись на дані власних джерел в правоохоронних органах України, журналісти пишуть, що кілерів було двоє - чоловік і жінка, чиї тіла були виявлені в Пуща-Водиці. Обгорілі трупи, з яких пізніше витягнули кулі, були виявлені в легковому автомобілі, і спочатку це вбивство не пов"язали із загибеллю Курочкіна.

Видання пише також, що підприємця, що полишав будівлю суду в Києві, чекали в двох засідках: і біля основного входу, і біля запасного, через який він виходив. Автори статті згадують, що намагалися отримати офіційні коментарі у прокуратури і міліції, проте пришли до висновку, що "на всю інформацію, яка стосується розслідування вбивства Курочкіна, накладено суворе табу".

Тим часом, ще наприкінці квітня Служба безпеки України повідомила, що двоє підозрюваних у вбивстві російського підприємця затримані в Дніпропетровську. Імена і громадянство затриманих оприлюднені не були.

Зараз ви читаєте новину «Двоє згорілих коханців можуть бути вбивцями Курочкина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути