четвер, 04 лютого 2021 23:26

Дворецький Школи леді порадив книги, які читають топменеджери

Дворецький Школи леді порадив книги, які читають топменеджери
Дворецький Школи леді поділився улюбленими книгами, які вплинули на нього. Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"

Дворецький Школи леді Олексій Свінторжицький поділився улюбленими книгами, які вплинули на нього.

Свінторжицький не лише допомагає учасницям реаліті-шоу "Від пацанки до панянки", що показує "Новий канал", змінюватись, а й працює топменеджером іноземної компанії. Він порадив прочитати 3 книги:"Sapiens. Коротка історія людства" (автор Ювал Ной Харарі), "Атлант розправив плечі" (автор Айн Ренд) та книги Жоріса-Карла Гюїсманса.

"Книга "Sapiens. Коротка історія людства" змусила змусила замислитися над тим, куди ми йдемо. Історія цивілізацій і великих імперій, яка призвела до того, що ми сьогодні такі, як є. Але ж ми останні з людського роду з такими біологічними характеристиками тіла і мозку. Що буде далі?", - поділився враженнями від книги чоловік.

Він зазначив, що роман Айна Ренда про честь.

"Головний персонаж – ідеальна людина, справедлива, обдарована особистість, з моральним кодексом, розумним егоїзмом та індивідуалізмом. Життя кожного має супроводжуватися результатами в будь-якій сфері творчості, роботі, захопленні. Лише досягнувши чогось самостійно, ти відчуєш самоповагу до себе, а це так важливо для щастя", - сказав дворецький Школи леді.

Книги Жоріса-Карла Гюїсманса сповнені роздумів і міркувань про життя, суспільство і людей, детальних описів предметів мистецтва, книг, картин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Література має асоціюватися з сильним чоловічим тілом - письменники знялись в еротичному календарі

"До початку минулого століття, коли в усьому відчувався занепад, люди прагнули прикрасити своє порожнє життя красивими і непотрібними дрібницями, переробити світ під себе. Жоріс-Карл Гюїсманс пише романи саме у той час, коли стало використовуватися слово "декаданс", - додав Свінторжицький.

Директорка Школи леді Тетяна Мокріді поділилася порадами, як потрібно сервірувати стіл. Вона вважає, що стіл - це дипломатія, прояв поваги та любові.

Зараз ви читаєте новину «Дворецький Школи леді порадив книги, які читають топменеджери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути