Ексклюзиви
понеділок, 15 лютого 2010 18:48

Двісті киян воювали сніжками на Масляну (ФОТО)
13

Фото: Ольга Каменева/Gazeta.ua

П"ять тисяч людей зібралося на святкування Масляни у селищі Пирогово під Києвом. Щоб дістатись до музею доводиться вистояти у двокілометровій пробці.

З долини доноситься дівочий вереск. Тут більше сотні людей спускаються з гірки. Хто приніс сані, з"їжджає на них, хто з пустими руками - підкладає під сідниці кульки.

Поруч ковзанка. На ній довга колода, прикріплена до стовпа, а на іншому краю прив"язані сані. Дівчина сідає на санчата, троє дужих чоловіків беруть за іншу сторону колоди і розкручують її по колу.

Хлопці ліплять сніжки і намагаються поцілити ними в телеоператора на пагорбі. Час від часу сніжки влучають у сторонніх зівак. І тут починається перестрілка. Через хвилину вже йде справжня сніжна війна. Двісті людей, стихійно поділившись на два табори, шлють одне одному на голови цілий шквал снігових снарядів.

- Найкраще, знаєте шо? - запитує у друзів 30-річний хірург Андрій, - Стільки людей гуляють, і ні одного мента! Ніхто не підходить, не пристає із дурними питаннями. Ну, за Масляну, - підіймають пластикові келихи, й затягують "Ойся ты, ойся..."


Зараз ви читаєте новину «Двісті киян воювали сніжками на Масляну (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути