вівторок, 08 січня 2019 12:03

Дружина інваліда АТО і мати 2 малих дітей благає врятувати їй життя

Автор: Фото надане Аліною Паливодою
 

35-річна Аліна Паливода з Черкас лікує рак грудей. Перенесла 2 операції, опромінення і 8 курсів хіміотерапії. На подальше лікування потрібно близько 400 тис. грн.

"У лютому торік у лівій груді з'явилося ущільнення. Я за місяць до цього перестала годувати меншу дитину. Попереднє обстеження показало, ймовірно, це рак. Комп'ютерна томографія виявила новоутворення в печінці. Підозрювали метастаз. Я перенесла 2 операції, променеву терапію. 8 курсів хімії та попереду ще 10. На кожен потрібен дороговартісний препарат Герцептин. Декілька доз дає лікарня, решту треба купляти за власні кошти. МРТ і комп'ютерна томографія теж не дешева. Найближчими днями знову буду приймати крапельниці. Я переселенка із Волновахи на Донеччині. Переїхали до Черкас. Звідси родом мій чоловік Валентин. Він у перші роки війни захищав Гранітне та Староігнатівку. У результаті поранення отримав інвалідність. Маємо 2 синів. Старший Ярослав ходить до 3 класу, меншому Платону лише 2 роки. Живемо на інвалідні пенсії та "дитячі" гроші. Частина суми йде на моє лікування. Допомагають і небайдужі люди. На продовження лікування потрібно ще близько 400 тис. грн. Хочеться, щоб все це закінчилося ремісією. Прошу людей дати мені шанс на одужання і жити заради моїх синочків. Завчасно всім вдячна", - розповідає Аліна Паливода.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку: 4149 4978 6204 2993 або Ощадбанку 5167 4901 0384 3380 (Паливода Аліна Євгенівна).

Контакти чоловіка Валентина Анатолійовича: 0 (97) 508 14 26.

Зараз ви читаєте новину «Дружина інваліда АТО і мати 2 малих дітей благає врятувати їй життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути