Ексклюзиви
середа, 20 лютого 2008 09:21

Дружина Єгора Кончаловського знялася голою (ФОТО)

29-річна дружина відомого кінорежисера Єгора Кончаловського Любов Толкаліна знову заявила про себе, знявшись голою для журналу SIM.

Молода актриса вже не вперше демонструє своє розкішне тіло. Кіноглядачам і читачам модних журналів не раз доводилося споглядати спокусливу красу дружини знаменитого метра російського кіно.

"Чоловікам подобається, коли жінка щира з ними, - вважає Любов. - За це нас найчастіше і люблять. Тим більше я вже була моделлю "Плейбоя" і ще жодного разу про це не пошкодувала."

На цей раз Толкаліна вирішила не роздягатися остаточно. Навіть на тих знімках, де актриса гола повністю, її апетитні форми прикриває розкішна лисяча шкура. У черговій фотосесії дружина Єгора Кончаловського вирішила поекспериментувати і з"явитися в новому, більш цнотливому образі.

"Знаєте, чим еротика відрізняється від порнографії? - є відвертий дружина режисера. - Конкретністю, яка насправді вбиває все по-справжньому живе.", повідомляє Твій День.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Єгора Кончаловського знялася голою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути