Ексклюзиви
вівторок, 11 січня 2011 12:28

Дороги в Туреччині вкрилися мертвими птахами (ФОТО)
8

Фото: Фото: Hurriyet

Зафіксовано черговий випадок незрозумілої масової загибелі птахів. Цього разу подія трапилася в турецькій провінції Бурса. Загиблих шпаків виявили жителі повіту Караджабей. На дорозі лежали десятки тушок пернатих.

Про подію доповіли місцевій владі, яка розпочала розслідування інциденту. Фахівці проводять необхідні аналізи, проте встановити причину загибелі шпаків їм поки не вдалося, передає ИТАР-ТАСС.

За однією з версій, яка дає більш-менш аргументоване обгрунтування інциденту, в зграю птахів могло врізатися кілька великовантажних транспортних засобів, які йшли один за іншим. Разом з тим наразі це лише одна з робочих версій.

Повідомлення про незрозумілу масову загибель птахів почали надходити напередодні Нового року. 31 грудня на американське місто Бібі в штаті Арканзас з неба впали близько трьох тисяч мертвих птахів. Пізніше аналогічні випадки сталися в штатах Луїзіана і Кентуккі. Також інциденти масової загибелі птахів були зафіксовані в Швеції, Італії та Канаді.

Зараз ви читаєте новину «Дороги в Туреччині вкрилися мертвими птахами (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути