Ексклюзиви
субота, 12 жовтня 2013 13:37

Дочка президента Чехії була помічена на порно-вечірці

Жовта преса Чехії стверджує, що дочка президента країни була помічена на порно- вечірці. Фото та відео з'явилося в Інтернеті. Перші фотографії з закритої вечірки опублікував чеський портал "Екстра". На знімках розкута блондинка в зухвалому вбранні зображена на оргії. Вона з цікавістю спостерігає за подіями, що розгортаються в безпосередній близькості. І разом з подругою бере участь у вельми відвертому конкурсі. Пізніше в інтереті з'явився і схожий ролик.

У героїні фото і відео місцеві папараці розпізнали дочка президента. 19-річну Катерину Земан. Допитливі співробітники інтернет-таблоїдів на доказ навіть порівняли родимки на офіційних фотографіях і кадрах вечірки. Стверджується , що оргія проходила ще торік, до обрання Мілоша Земана президентом. Втім, Катерина свою участь у ній спростувала, а канцелярія президента сказала, що буде шукати замовників і виконавців фальсифікації.

Зазначимо, що чеська преса розкритикувала Катерину не тільки за ймовірну участь у вечірці, але і за те, що під час оргії вона нібито палила.

Зараз ви читаєте новину «Дочка президента Чехії була помічена на порно-вечірці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути