середа, 04 липня 2007 12:43

Дочка Паваротті ледь не відправила батька на той світ

Вчора в Італії повідомили про швидку кончину всесвітньо відомого тенора Лучано Паваротті. 40-річна дочка співака Джуліана зізналася, що стан батька викликає серйозні побоювання.

"Він знає, що скоро помре, і в наших розмовах часто говорить про своє найбільше бажання: піти за своїми батьками і нарешті знайти спокій", - сказала Джуліана.

Після операції у Нью-Йорку по видаленню пухлини підшлункової залози співак схуд на 30 кілограмів. Зараз він пересувається тільки у інвалідному візку і його стан стабільно погіршується.

Але, за словами Джуліани, батько добре тримається. Вранці він проходить фізіотерапію, потім обідає разом з дочками від першого шлюбу, у другій половині дня викладає, потім грає у бридж з друзями дитинства, а увечері вечеряє з дружиною Ніколеттою і маленькою Алісою, яка народилася у 2003 році.

Проте наступного дня Джуліана заявила, що її слова в інтерв"ю були вирвані з контексту і розтлумачені неправильно. Вона повідомила, що Паваротті, навпаки, йде на поправку. Менеджер співака, Тері Робінсон, у свою чергу, заявив з Лондона, що сумнівається у достовірності статті і додав, що "Паваротті почувається дедалі краще і вдячний шанувальникам за те, що вони поважають його рішення залишити сцену на час відновлення від хвороби", передає tgcom.it.

Зараз ви читаєте новину «Дочка Паваротті ледь не відправила батька на той світ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути