Ексклюзиви
понеділок, 21 червня 2010 12:41

Добкін розбив два авто своїм джипом?
6

Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін став учасником ДТП. Як повідомляє джерело "Главное" в правоохоронних органах, аварія сталася в Зміївському районі, куди харківський губернатор перебрався на літо разом з сім'єю.

На місце події виїхали наряди Державтоінспекції. Відомо, що окрім машини Добкіна постраждали ще два автомобілі. Про інші подробиці не повідомляється.

У ДАІ області спростовують інформацію про ДТП, повідомляє "Комсомольська правда в Україні". Там запевнили: на даний момент немає ніякої інформації, підтверджуючої, що автомобіль губернатора потрапив в яке-небудь ДТП.

"Я цією інформацією не володію. Я не в Харкові. Сьогодні неділя. Що ви хочете від мене почути? Звертайтеся у правоохоронні органи", - сказала в коментарі Gazeta.ua прес-секретар харківського губернатора Вікторія Маренич.

Фото зроблені і надані випадковим свідком ДТП. У Добкіна - Toyota, яка, судячи зі знаку на фото, повинна була поступитися дорогою.

Зараз ви читаєте новину «Добкін розбив два авто своїм джипом? ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути