Ексклюзиви
четвер, 29 січня 2009 12:54

До кінця року в Росії буде 7 мільйонів безробітних

До кінця 2009 року 7 мільйонів росіян залишаться без роботи. Про це заявив заступник міністра охорони здоров"я та соцрозвитку Росії Максим Топілін, передає РІА Новости.

При цьому прогноз за офіційною безробіття становить 2,2 мільйона людей. На 21 січня в Росії було зареєстровано 1,55 мільйона безробітних.

Раніше в січні глава Федеральної служби з праці та зайнятості (Роструд) Юрій Герцен стверджував, що фактичне число безробітних у Росії становить близько шести мільйонів людей.

За даними Мінекономіки РФ, рівень безробіття в 2009 році зросте до 7,5 відсотка, а загальна чисельність росіян без роботи становитиме 5,5 мільйона людей. У 2008 році той же показник становив 4,6 мільйона.

28 січня свій прогноз по безробіттю дали фахівці Міжнародної організації праці (МОП). На їхню думку, у 2008-2009 роках кількість безробітних у світі може збільшитися на 50 мільйонів людей. Представники МОП охарактеризували те, що відбувається як "кризу глобального трудового ринку".
Зараз ви читаєте новину «До кінця року в Росії буде 7 мільйонів безробітних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути