Ексклюзиви
четвер, 25 лютого 2010 12:02

До інавгурації Януковича запаслись горілкою та коньяком

До інавгурації Януковича запаслись горілкою та коньяком

Два незначних інциденти сталися зранку в печерському районі столиці під час інавгураційних заходів новообраного президента Віктора Януковича.

Біля метро "Арсенальна" приблизно о 9-й ранку міліціонери затримали Олександра Гудиму, народного депутата Верховної Ради 1-го скликання.

Про це повідомив власний кореспондент Gazeta.ua.

Гудима стояв біля метро "Арсенальна", тримав карикатуру, на якій був зображений патріарх Кирило, який благословляє Віктора Януковича. На карикатурі був також напис - "Ганебно почав - ганебно закінчить". Гудима тримав цей плакат-карикатуру зо 10-15 хв. Потім його забрали до Печерського райвідділу міліції.

Приблизно у той самий час біля станції метро "Арсенальна" Микола Коханівський із Конгресу українських націоналістів, який раніше ушкодив молотом скульптуру Леніна, відібрав у одного з перехожих чоловіків російський прапор-триколор, і, за неперевіреними даними, порвав його. Свідки інциденту розповіли кореспондентові Gazeta.ua, що міліціонери спершу затримали Коханівського, але потім відпустили його.

Між тим, вулиця Банкова у центрі Києва, де розташований Секретаріат президента, незважаючи на те, що інавгурація Віктора Януковича завершилася, дотепер перекрита міліцією. Перехожих на неї не впускають. Міліціонери загородили вхід на неї, стоять пліч-о-пліч.

Півгодини тому вулицею Інститутською пройшли зо два десятки прихильників Віктора Януковича із партійними прапорами Партії регіонів. Ідучи попри урядовий квартал, вони голосно скандували "Юля, уходи!", звертаючись ніби до прем"єр-міністра Юлії Тимошенко. Зо 400 прихильників Віктора Януковича із партійними прапорами зібралися о 8-й ранку біля пам"ятника Ватутіну в Маріїнському парку.

Магазини та ресторани на вулиці Грушевського та Інститутській працюють у звичному режимі. Продавщиця магазину на перехресті Інститутської та Садової розповіла, що адміністрація підготувалася до дня інавгурації, закупивши більше горілки, коньяку та закуски. Сподіваються, що прихильники Віктора Януковича святкуватимуть і купуватимуть спиртне.

Зараз ви читаєте новину «До інавгурації Януковича запаслись горілкою та коньяком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути