понеділок, 22 вересня 2008 15:02

До доньки Литвина прийшла дружина Курочкіна (ФОТО)

У модному будинку "VillaGross" ("Будинок розкоші"), що належить дочці екс-спікера Парламенту Володимира Литвина Олені пройшов показ осінньо-зимової колекції.

До речі, як вона сама призналася, гроші на відкриття цього будинку їй дали батьки - в кредит, і ще допомогли італійські партнери. До речі, її батько часто користується послугами працівників "Будинку розкоші" - то штани підкоротити потрібно, то щось пришити.

Для тих, хто вирішить сюди зайти, не всі речі будуть по кишені, найдорожча сукня коштує тут 30 тисяч гривень.

Як розповідала раніше сама власниця Vipу, на презентацію нової колекції запрошували мало не весь Київ.

Проте відомих осіб прийшло не багато: Марина Кінах з дочкою, перша дружина народного депутата Нестора Шуфрича Наталія Ворона, дружина покійного російського бізнесмена Максима Курочкина Ганна, а також Ольга Альонова- дружина футболіста Олександра Шовковського.

Поки гості пробували страви і спілкувалися, Марина Кінах розповіла Каті Осадчій, що її сім"я живе по сусідству з сім"єю Володимира Литвина у Кончі-Заспі, і що вони вже багато років товаришують.

А ось клієнткою "Будинку розкоші" вона поки не являється, тому що тут відсутній одяг її розміру - 48-го італійського розміру. Також вона призналася, що в понеділок летить на концерт Мадонни до Відня. - Мені цікава людина, якій цього року виповнилося 50 років і яка при цьому має шикарну фізичну форму, - призналася Марина Кінах.

А ось екс-дружина Нестора Шуфрича, PR-директор журналу MAX Наталія Ворона, прогулюючись між красивими сукнями і аксесуарами, розповіла про те, що у її 14-річного сина Нестора є особистий шофер і охоронець, з якими він в хороших стосунках, але при цьому, каже Ворона, він абсолютно звичайний хлопчик.

Vip.

Зараз ви читаєте новину «До доньки Литвина прийшла дружина Курочкіна (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути