четвер, 14 січня 2010 15:53

До британського парламенту балотується "Король чаклунів"

До британського парламенту балотується "Король чаклунів"
Лайніус Шейді, який називає себе королем чаклунів і відьом, висунувся на виборах до британського парламенту від Кембриджу, пише The Daily Telegraph. Раніше Шейді хотів відкрити в старовинному університетському місті центр окультних знань, проте потім відклав цей план заради участі в політичній боротьбі.

"Моя програма буде дуже прогресивною, і у разі перемоги дозволить змінити багато чого кращого для блага людської раси", - обіцяє чародій, виступаючий як незалежний кандидат. Зокрема, Шейді хоче узятися за вирішення проблем освіти, охорони здоров"я і злочинності, а також перетворити Велику Британію на "по-справжньому світську країну": для цього він обіцяє ввести заборону на будь-яку релігійну освіту. Майбутнім же колегам Шейді готує нелегке життя: "Я хочу, щоб зарплати парламентаріїв були як у решти людей. Якщо їх немає на роботі, їм не платять".

Загальні вибори повинні відбутися у Великій Британії в червні. Кембриджським голосуванням "король чаклунів" свої амбіції не обмежив: він хоче також висунути своїх однодумців ще в декількох значущих округах країни. Конкуренти Шейді від основних партій - лейборист Деніел Цайхнер і консерватор Нік Хіллман - вважають, що його "ексцентрична" платформа значних симпатій громадян не отримає, передає Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «До британського парламенту балотується "Король чаклунів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути