Ексклюзиви
понеділок, 16 липня 2018 15:21

Дмитро Бойко потребує термінової допомоги на лікування лейкозу

Дмитро Бойко потребує термінової допомоги на лікування лейкозу
В 7-річного Дмитра Бойка виявили гострий лімфобласний лейкоз Фото надане Віталіною Бойко

7-річний Дмитро Бойко зі Сміли на Черкащині перебуває в гематологічному відділенні обласного онкодиспансеру. У хлопчика виявили гострий лімфобласний лейкоз, Т-клітинний, гострий період. На лікування дитини щодня витрачається близько 1 тис.грн. Батьки простять допомоги.

"Діма зростав здоровою дитиною. Закінчив 1-й клас. Був на канікулах у моїх батьків. У червні мама помітила, що в нього збільшилися лімфовузли. Наступного ранку звернулися до педіатра. Вона направила на аналізи, які показали, що кров погана. Поїхали на консультацію до гематолога. Зробили повторне обстеження. Протягом 2-х діб сину поставили діагноз: гострий лімфобласний лейкоз, Т-клітинний, гострий період. Дімі вже тричі робили хімію. Перші 10 днів до нього цілодобово була підключена система. Син все розуміє, заспокоює мене: "Мамо, не хвилюйся, ми обов'язково звідси вийдемо. Я одужаю і дідусь мене буде вчити їздити на машині". Діма дуже хазяйський, все вміє робити, любить допомагати. Радіє, як всі діти, новій іграшці, приходу рідним. Грошима нам допомагають родичі, куми, знайомі. Ми виставили на продаж машину і збираємося ще й квартиру. Тому що прогнозують довготривале і високовартісне лікування. Тому звертаємося за допомогою до небайдужих людей з проханням допомогти у лікуванні нашої єдиної дитини", - розповідає мати Віталіна Бойко.

Реквізити для допомоги:

Картка ПриватБанку: 4149 4391 0652 9757 (батько Дмитра Бойко Василь Васильович), його контакти: 093 608 71 04.

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Бойко потребує термінової допомоги на лікування лейкозу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути