четвер, 26 січня 2023 06:00

Для яких знаків настає період фінансового підйому і нових можливостей – гороскоп на 26 січня

Для яких знаків настає період фінансового підйому і нових можливостей – гороскоп на 26 січня
Звільніться від усього, що заважає вам бути щасливими. Фото: pixabay.com

26 січня утримуйте певну дистанцію під час спілкування із сусідами. Тоді їхні проблеми не стануть вашими. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Відмовтеся від придбання побутової техніки, - говорить астрологиня. – Це невдалий час для придбання одягу, насіння і кухонного обладнання. Це день сміливих і завзятих. Перед рішучими людьми відчинятимуться всі двері. У разі потреби саме цього дня слід звертатися до суду. Подавайте заяви до різних інстанцій. Сміливо йдіть на прийом у високі кабінети. Ваші справи швидко вирішуватимуться представниками різних інстанцій. Час приймати рішення про зміни в житті. Звільніться від усього, що заважає вам бути щасливими. Період фінансового підйому і нових можливостей настає у життів Тельців, Раків, Риб і Козерогів".

Овен (21 березня – 20 квітня)

День ризикованих фінансових операцій. Навряд чи вони будуть вдалими. Добре прораховуйте свої витрати. Тіло потребуватиме руху. Розпочніть день з фізичних вправ.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Почуваєтеся піднесено. Вдаватиметься робота, на яку бракувало сили. Не забувайте про нащадків. Дайте дітям вдосталь уваги, аби не втратити їхню довіру.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Гроші даватимуться нелегко. Подарунків долі годі очікувати. Лише мудра фінансова політика допоможе вийти зі скрутного становища.

Рак (22 червня – 22 липня)

Якщо хочете чогось досягти, доведеться прокидатися раніше і працювати удвічі більше. Аби уникнути аварійних ситуацій, винесіть на смітник зіпсовану техніку.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Подорож з коханими завершиться серйозними змінами у житті. Захочете освідчитися чи зважитеся на переїзд до партнера.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Вдаватиметься усе, що зробите своїми руками. Відповідальність за сімейний бюджет ляже на ваші плечі. Вдалий час для придбання посуду та смартфонів. Увечері сходіть у гості, відвідайте друзів, батьків та свекрів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для когось останній тиждень січня розпочнеться з перемог та високих заробітків – гороскоп на 23-29 січня

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Треба відпочити і відкласти роботу на другий план. Руку і серце краще пропонувати після обіду. Зніміть цей зворушливий момент на відео. Буде що показати дітям та внукам.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Здавайте у ремонт техніку та купуйте нерухомість. Придбана квартира принесе господарям затишок. Добре вичитуйте договір про купівлю-продаж. Загостриться інтуїція. Попереджатимете про небезпеку друзів та рідних.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

З вас вийде хороший психолог. Бачитимете, хто чим дихає. Марно шукати свою долю закордоном. Переписка в інтернеті ні до чого хорошо не приведе.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Розпочинається період розквіту. Гроші йтимуть до кишені. Вдалою буде покупка авто. Підтримуйте коханих. Залишайтеся поруч у важку хвилину.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Кохані не захочуть змінювати місце проживання і вирушати у далеку мандрівку з вами. Стримуйте свій егоїзм. Перш ніж приймати важливі рішення, порадьтеся з сім'єю.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Важко буде поєднувати роботу й особисте життя. Забуватимете про дні народження близьких та сімейні традиції. Не дивуйте, якщо вони образяться і перестануть відповідати на ваші дзвінки.

Астрологиня розповіла, скільки затемнень чекають на нас у 2023 році та як вони вплинуть на українців.

Зараз ви читаєте новину «Для яких знаків настає період фінансового підйому і нових можливостей – гороскоп на 26 січня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути