понеділок, 02 січня 2023 06:01

Для кого перший тиждень Нового року розпочнеться із надприбутків і перемог – гороскоп на 2 січня

Для кого перший тиждень Нового року розпочнеться із надприбутків і перемог – гороскоп на 2 січня
Зачекайте з початком романтичних стосунків. Це день невдалих побачень і перемовин. Фото: pixabay.com

2 січня погано вдаватимуться експромти. Творчі та ініціативні натури переживатимуть кризовий період. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Мало які справи вдасться завершити без ускладнень, – говорить астрологиня. – Тверезий розрахунок і неспішність у прийнятті рішень будуть найкращими помічниками. Не час мріяти. Планування майбутніх проєктів зайде в глухий кут. Займіться поточними справами. Краще синиця в руках. Особливої уваги потребуватимуть фінансові справи. Безконтрольні витрати можуть помітно похитнути ваш бюджет. Відкладіть похід по крамницях. Зачекайте з початком романтичних стосунків. Це день невдалих побачень і перемовин. Пильнуйте під час занять спортом. Почастішають травмування. Для Тельців і Козерогів рік розпочнеться із надприбутків. У Терезів і Скорпіонів перший тиждень 2023 року буде багатим на перемоги та особливі зустрічі".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Переслідуватимуть колишні партнери. Розмова з ними закінчиться сваркою. Пасивне куріння і задуха спричинятимуть напади головного болю. Добре провітрюйте оселю чи кабінет. Остерігайтеся отруєння чадним газом.

Телець (21 квітня – 20 травня)

У понеділок з'явиться бажання опустити руки. Не втрачайте оптимізму. Переступіть через неприємності і рухайтеся далі. Вже у середу справи покращаться.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Досить хвилюватися через непорозуміння з дітьми та друзями. Опануйте себе. Не драматизуйте. Вихід знайдете несподівано. Зачекайте з придбанням телевізорів та кухонної техніки.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не купуйте і не виставляйте на продаж нерухомість. Збитків завдаватиме зіпсована техніка. Вчасно віддайте її у ремонт. Нові знайомі розчарують. Їхня поведінка здасться неадекватною. Це не привід повертатися до колишніх партнерів.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Найбільше перейматиметеся фінансовими проблемами. У середу з'ясується, що хвилювання були зайвими. Гроші надходитимуть вчасно. Частину заробленого пожертвуйте.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Якщо плануєте поповнити гардероб, віддайте перевагу світлим тонам. Оминайте заздрісних людей. Не хваліться своєю історією успіху. Накличете на себе біду і наживете ворогів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому вдасться вдало вийти заміж і знайти кохання в соцмережах – любовний гороскоп на січень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не замикайтеся у чотирьох стінах. Це час для подорожей, зустрічей та обміну досвідом. Легко адаптовуватиметеся до зміни погодних умов. Будьте милосердними. Вам віддячать сторицею.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

На роботі заговорять про підвищення зарплатні. Не спішіть планувати покупки. Обіцятимуть одне, а платитимуть, як і раніше. Зачекайте з продажем авто, гаража та дачі. Перенесіть візит до стоматолога.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Пошкодує той, хто шукатиме пару через сайти знайомств. Розчаруєтеся у виборі на першому побаченні. Ламкими будуть кістки, крихкими – зуби та нігті. Вживайте продукти з високим вмістом кальцію: сири, кунжут, мигдаль.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Час здійснити заповітні мрії. Вам усе буде під силу. Не вдавайтеся до іронічних висловлювань на адресу близьких. Просити вибачення доведеться довго.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Почата в цей час справа матиме успіх. Таланитиме в торгівлі та навчанні. Купуйте одяг і взуття. Але спочатку звільніть шафу від зайвого. Вдасться кинути шкідливу звичку. Відмовтеся від цукру.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Стаєте впертими та непослідовними. Вас не впізнаватимуть навіть кохані. Успіхи чекають на тих, хто ризикне і змінить рід діяльності. Спробуйте зробити те, про що давно мрієте.

Астрологиня розповіла, для кого 2023 рік розпочнеться з небаченого успіху та високих заробітків.

Зараз ви читаєте новину «Для кого перший тиждень Нового року розпочнеться із надприбутків і перемог – гороскоп на 2 січня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути