понеділок, 10 жовтня 2022 06:00

Для кого настає час перемог і несподіваних поворотів – гороскоп на 10 жовтня

Для кого настає час перемог і несподіваних поворотів – гороскоп на 10 жовтня
Частіше ламатимуться телефони і ноутбуки. Не призначайте на цей день важливих зустрічей. Фото: pixabay.com

10 жовтня досить шкодувати за втраченими можливостями. Цей день дозволить досягти усього, чого забажаєте. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Вирішення матеріальних питань стане причиною домашніх суперечок, - говорить астрологиня. – Переконати коханих у власній правоті навряд чи вдасться. Поступіться. З вівторка намітяться зміни на краще. Настає час перемог для Скорпіонів і Тельців. Несподівані повороти чекають на Дів, Терезів і Риб. Місяць уповні. Зростає відчуття тривожності. Частіше ламатимуться телефони і ноутбуки. Не призначайте на цей день важливих зустрічей, презентацій або відкриття нових проєктів. Не слід змінювати місця роботи чи проживання".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Все повертатиметься бумерангом. За свої вчинки та обіцянки доведеться відповісти. Сперечатися зараз безглуздо. Змиріться та аналізуйте. Цікаві зустрічі дадуть початок новому роману.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Перевіряйте кількість грошей у гаманці. Не допускайте переплати за послуги. Невдоволення висловлять сусіди. Спробуйте вирішити проблемні питання мирно.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Пам'ятайте: тихіше їдеш – далі будеш. Збитки понесуть зарозумілі і зухвалі. Не хваліться своїми досягненнями. Увечері плануйте майбутнє. Тоді більш тверезо оціните свої можливості та не нашкодите заощадженням.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не дивіться з сумом у минуле. Усі зміни на краще. Знаходьте радість у щоденних турботах про близьких. Стримуйте свої претензії до коханих. Будьте щедрими на компліменти.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Вчасно надійде основний заробіток. Економте. Не варто поповнювати гардероб. Викинете гроші на одяг, який не носитимете. Прислухайтеся до бажань коханих і спробуйте пожити за їхнім графіком.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Важким буде понеділок. Те, що раніше вирішувалося легко, зараз не вдасться зрушити з місця. На вас повісять відповідальність за вчинки інших. Будьте обережними за кермом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які знаки зодіаку здатні закохати в себе будь-кого – любовний гороскоп на жовтень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Всі інтереси, мрії і сподівання будуть спрямовані на кар'єрне зростання. Проявляйте свої таланти. На роботі ви легко завойовуватимете авторитет. Вашими здібностями захоплюватимуться.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Перед вами відчинятимуться будь-які двері. Легко вирішуватимуться питання, які раніше заходили в глухий кут. Хотітиметься романтичних пригод, але замість цього знайдете безліч проблем. Не варто змінювати партнера.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Шукати підробітку марно. Бажаної суми не отримаєте. Не треба зносити у домі стіни і розпочинати перепланування оселі. Годі згадувати коханим старі образи. Сварка спровокує розлучення.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Давайте коханим більше свободи. Не утримуйте їх постійно в полі свого зору, бо спровокуєте протест з їхнього боку. Їжа засвоюватиметься гірше. Подбайте про сумісність продуктів у денному раціоні.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Ніщо не заважатиме здійсненню ваших фінансових планів. Грошей вдосталь. Не говоріть про особисті негаразди у колі нових знайомих. Перетворитеся на героя пліток. Побачення краще відкласти.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Зосередьтеся на собі та власних бажаннях. Раціонально використовуйте свої гроші. Радьтеся з коханими, коли плануєте витрати. Зверніть більше уваги на виховання дітей. Допоможіть їм знайти вихід зі скрути. Частіше обіймайте.

Цьогорічна зима в Україні суворою не буде, як і кілька попередніх. Хоча періодів із сильними морозами синоптики не виключають.

Зараз ви читаєте новину «Для кого настає час перемог і несподіваних поворотів – гороскоп на 10 жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути