Ексклюзиви
четвер, 01 червня 2023 06:00

Для кого літо розпочнеться з високих заробітків і неймовірного шансу – гороскоп на 1 червня

Для кого літо розпочнеться з високих заробітків і неймовірного шансу – гороскоп на 1 червня
Не найкращий час для розширення кола знайомих. Пошук своєї пари також слід відкласти. Фото: pixabay.com

1 червня щаститиме людям, які не бояться перешкод та вміють підлаштовуватися до обставин. Не шукайте приводів, щоб не робити чогось. Знаходьте можливості, аби справитися з усім швидко та якісно. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Заздрість, егоїзм та марнославство – головні вороги цього дня, - говорить астрологиня. – Вони штовхатимуть людей на ганебні вчинки. Зважуйте мету й засоби її досягнення. Намагайтеся спересердя не ображати ближнього. Ризикуєте втратити добрі стосунки. Важко буде їх відновити. Не найкращий час для розширення кола знайомих. Пошук своєї пари також слід відкласти. Люди перш за все бачитимуть негативні риси характеру. Справити добре враження буде складно. Не поспішайте перейматися з приводу неприємних новин. Особливо коли йдеться про здоров'я. Пам'ятайте, що цього дня люди схильні до перебільшень і тривожності. Пильнуйте за якістю продуктів. Запобігайте отруєнь. Для Раків, Дів, Овнів і Стрільців літо розпочнеться з високих заробітків і неймовірного шансу".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Усе могло б бути краще. Зараз час просто пережити те, що готує доля. Не опирайтеся обставинам. Викресліть із графіку справи, які можна перенести на потім. Над розширенням бізнесу краще думати на вихідних.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Все ітиме за планом. Добрий час, аби шукати нових співробітників. Наберете чудову команду. Підлеглі будуть відданими вам.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Може розпочатися роман у листах. Не варто довіряти новим знайомим усі свої таємниці. Уникайте великих витрат. Придбання автомобіля відкладіть на осінь.

Рак (22 червня – 22 липня)

Це час корисних витрат. Придбайте техніку для дому та саду. Від вас залежить тепла атмосфера на роботі. Примирюватимете ворогуючі сторони, допомагатимете нових співробітникам швидко влитися у колектив.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Натхнення не покидатиме. Очікування виправдають себе. Переключайте свою увагу з одного напрямку роботи на інший. Тоді вдасться уникнути фінансової кризи. Грошей у кишені буде чимало. Але позичати їх не слід.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Позбудьтеся того, що вам заважало нормально розвиватися раніше. Подумайте, які радикальні зміни у житті були б для вас бажаними. Грошей у кишені стає більше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Багато грошей і любовних пригод – астрологиня зробила прогноз на перший тиждень літа

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Присвятіть день тому, щоб підвести підсумки. Нові справи затівайте від п'ятниці. Грошей буде вдосталь. Не здавайте у ремонт стару побутову техніку. Час купувати нові речі для дому.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Налагодяться справи, які серйозно гальмувалися. Добре пройде робота з документацію. Усе, що раніше вважали загубленим, віднайдеться. Прислухайтеся до власних бажань.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Інтуїція підказуватиме, як рухатися далі. Робіть те, що хочете. Розкривайте свої таланти та здібності. Заробите достатньо. Піклуйтеся про дітей і літніх родичів. Матерям зараз не час виходити з декретної відпустки та відлучати дітей від грудей.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Ви готові допомогти усім, хто цього потребує. Будете схильними до філософських розмірковувань. Задумуватиметеся, що таке життя, любов, зрада і вірність. Докладатимете багато зусиль, аби заробити більше.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Вдалий день, аби набути нові навички. Ви легко знаходитимете однодумців. Ваша діяльність буде ще більш ефективною, ніж попереднього тижня. Продовжуйте творити, шукайте собі команду. Лише у гурті вдасться здобути усе, чого бажаєте.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Прислухайтеся до внутрішнього голосу. Це допоможе краще пізнати себе та своє оточення. Покупку авто перенесіть на кінець літа. Почуватиметеся на коні. Хотітиметься жити і творити. Усе, що забажаєте, вдаватиметься. Не допускайте надмірних витрат. Гаманець швидко спорожніє.

Астрологиня зробила фінансовий гороскоп на літо. Довідайтеся першими, які знаки розбагатіють і не матимуть проблем з грошима.

Зараз ви читаєте новину «Для кого літо розпочнеться з високих заробітків і неймовірного шансу – гороскоп на 1 червня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути