понеділок, 22 березня 2010 15:04

Дівчину Бонда зіграє зірка "Мільйонера з нетрів" (ФОТО)

 

У новому фільмі про пригоди британського суперагента Джеймса Бонда роль його дівчини зіграє індійська актриса Фріда Пінто, котра виконала одну з головних ролей у фільмі "Мільйонер з нетрів".

Актриса вже підписала з творцями фільму багатомільйонний контракт. При цьому згідно із задумом режисера, концепція нового, 23-го фільму про британського шпигуна буде змінена, проте поки нововведення тримаються в секреті.

Відомо, що дії наступної частини "бондіани" розгортатимуться в Афганістані, його робоча назва "Власність леді". Зйомки фільму планується розпочати в червні 2010 року, а вихід фільму може відбутися в кінці 2011 року.

Раніше повідомлялося, що нову подругу Джеймса Бонда можуть зіграти Анджеліна Джолі, Дженніфер Еністон і Меган Фокс. Пізніше в пресі з"явилася інформація про те, що режисер картини Сем Мендес запропонував Джолі не роль "дівчини Бонда", а роль героїні, яка з"являтиметься в декількох серіях "бондіани".

За словами індійської актриси, зіграти роль "дівчини Бонда" завжди було її найбільшою мрією, проте вона дуже хвилювалася перед тим, як прийняти цю пропозицію.

25-річна Фріда Пінто прославилася після того, як зіграла дівчину головного героя Латіку в картині "Мільйонер з нетрів", що отримала 8 "Оскарів" . Крім того, в 2008 році цей фільм отримав нагороду People"s Choice Award, а в 2009 стала лауреатом Golden Globe Awards. У тому ж році Пінто була номінована на премію BAFTA за кращу роль другого плану, а також удостоїлася премії Гільдії кіноакторів США за видатну роботу в кіно.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Дівчину Бонда зіграє зірка "Мільйонера з нетрів" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути