Ексклюзиви
середа, 25 лютого 2009 14:35

"Мільйонери з нетрів" отримали безкоштовні квартири

Автор: Фото Reuters
 
Індійським дітям, які зіграли в удостоєному восьми премій "Оскар" фільмі "Мільйонер з нетрів", подарували квартири в Мумбаї. Азхаруддін Ісмаїл Шейх Хан та Рубіна Рафік Асгар Алі Курейш живуть в нетрях Мумбаї, як і герої фільму - Джамаль і Латіка. Азхаруддін та Рубіна зіграли їх в дитинстві. Батько Азхаруддіна торгує старими меблями, а Рубіни - працює теслярем. У вівторок увечері Ашок Чаван,головний міністр штату Махараштра, столицею якого є Мумбаї, оголосив про безкоштовну передачу сім"ям Азхаруддіна та Рубіни квартир зі спеціального резерву.

За даними агентства, подарувати дітям, які прославилися на весь світ, житло Чавана попросила правляча партія "Індійський національний конгрес". Її президент Соня Ганді в понеділок привітала індійських учасників команди творців фільму.

Три з восьми "Оскара" "Мільйонерові з нетрів" принесли індійці. Так, золоту статуетку за кращу оригінальну музику фільм завоював завдяки її авторові - знаменитому композиторові Аллаху Раккхе Рахману. Премії за кращу оригінальну пісню, музику до якої також написав Рахман, фільм зобов"язаний поетові Сампурану Сінгху Калре, більш відомому під псевдонімом Гульзар. У свою чергу, робота індійського аранжувальника Ресуля Пукутті допомогла фільму отримати "Оскар" за краще мікшування звуку.

Картина оповідає про убогого хлопчика з індійського мегаполісу Мумбаї, що зумів перемогти в грі "Хто хоче стати мільйонером?" завдяки жвавому розуму, хорошій пам"яті та знанням, отриманим безпосередньо з важкого життєвого досвіду.

За матеріалами РИА "Новости", Известия

Зараз ви читаєте новину «"Мільйонери з нетрів" отримали безкоштовні квартири». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути