пʼятниця, 02 липня 2010 16:49

Дівчина кілька хвилин горіла живцем на залізничному вокзалі Рівного

Дівчина кілька хвилин горіла живцем на залізничному вокзалі Рівного

Другий день лежить без свідомості в опіковому центрі Рівного 22-річна Юлія Матковська. У дівчини попечено 70 % тіла – вона кілька хвилин горіла живцем на залізничному вокзалі.

Нещасний випадок стався напередодні у середу о 16-тій вечора. Юлія з подругою Галиною Лозовською святкувала отримання диплому. Дівчата були однокурсницями, навчалися в Національному університеті водного господарства та природокористування.

Дівчата немісцеві, обидві родом з міста Кузнецовськ Володимирецького району. Вирішили поїхати на залізничний вокзал у Рівному, щоб зробити фотографії на пам"ять.

"Майже нічого не пам"ятаю, мене досі трясе від того, що сталося. Спершу ми фотографувалися на пероні. Потім Юля захотіла залізти на товарний вагон, що стояв на колії. На вагоні збоку була драбина і вона вилізла на дах. Тільки протягнула руки догори – як вдарило струмом. Щось як потягло її нагору, на самі дроти! Юля загорілася", - розповідає Галина Лозовська.

Дівчину перекинуло через вагон, упала на землю. Одяг на ній горів і Галина кинулася його збивати, сильно попекла собі руки. На крики дівчат прибігли залізничники, викликали "швидку допомогу".

Юлію забрали в опіковий центр обласної лікарні, вона у тяжкому стані. Завідувач Олег Кирик каже, що дівчину уже прооперували.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Дівчина кілька хвилин горіла живцем на залізничному вокзалі Рівного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути