понеділок, 29 жовтня 2018 11:10

Дитина скуштувала печиво з хробаками

Дитина скуштувала печиво з хробаками
Мешканець Миколаєва знайшов хробаків у печиві "Зернове". ФОТО: fozzy.zakaz.ua

У Миколаєві батько купив дитині печиво популярної марки. Живих хробаків і кокони знайшли у солодощах після того, як скуштували. Про це чоловік повідомив на своїй сторінці у Facebook, а відео живої начинки у печиві опублікував на YouTube-каналі.

Мешканець Миколаєва Леонід Бойко розповів, що купив популярне печиво "Зернове" у магазині неподалік від дому в неділю ввечері.

"Після того, як син з'їв 2 печива, ми побачили на них хробаків. При детальному огляді на кожному печиві знаходилося як мінімум 1 старий кокон і кілька молодих хробаків", - повідомив чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кетчуп вбиває: назвали 5 переконливих доказів

Обурений батько повернувся до магазину, в якому придбав солодощі. Там попросив показати коробку, з якої продали печиво. У ній виявив залишки печива та купу хробаків, які повзали дном коробки. Він зазначив, що на тлі зерняток хробаки були не так помітні.

"Номер партії 363650 584803 - це те, що зазначено на коробці. Будьте обережні! Хто купував таке печиво, перевірте його або пакет з-під нього на наявність хробаків... Гроші у магазині повернули, але скільки цього печива Україною було і буде продано!" – попередив чоловік.

Студент однієї зі шкіл Калфорнії пригостив своїх однокласників власноруч зробленим печивом. Печиво виявилось із сюрпризом - як зізнався сам пекар, він додав до тіста прах своєї кремованої бабусі. Загалом 9 учнів повідомили про те, що куштували печиво.

Зараз ви читаєте новину «Дитина скуштувала печиво з хробаками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути