Ексклюзиви
середа, 05 серпня 2009 09:47

Дерматолог Джексона називає себе батьком дітей поп-зірки

Дерматолог Джексона називає себе батьком дітей поп-зірки

Рішення про призначення постійним опікуном трьох дітей Майкла Джексона його матері, 79-річної Кетрін Джексон, несподівано оскаржив колишній дерматолог поп-зірки.

Протест Арнольда Клейна, представлений у ході судового засідання, дав підстави вважати, що він є справжнім батьком дітей Джексона.

Коли суддя попросив пояснити скаргу, адвокат Клейна заявив, що його клієнт не наполягає на батьківських правах, але, проте, піклується про освіту і щоденні потреби дітей. Протест був відхилений, але доктор Клейн, який раніше не заявляв, що є батьком когось з нащадків Джексона, може подати його знову.

Рішення передати опіку над дітьми поп-короля - 12-річним Принцом Майклом, 10-річною Періс Майкл і 7-річним Принцом Майклом ІІ - їх бабусі було заздалегідь узгоджено з біологічною матір"ю двох дітей, Деббі Роу. Хто є справжнім батьком кожного з дітей поп-короля, до цих пір невідомо. Хто є біологічною матерью Принца Майкла ІІ, також не розкривається.

50-річна Роу, яка була дружиною Джексона в 1990-х, відмовилася від претензій на опікунство в обмін на право відвідувати дітей, $4 млн. і будинок вартістю в $900 тис.

Ліга

Зараз ви читаєте новину «Дерматолог Джексона називає себе батьком дітей поп-зірки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути