Ексклюзиви
пʼятниця, 31 липня 2009 09:25

Один з пунктів заповіту Джексона був виконаний

Один з пунктів заповіту Джексона був виконаний
Опікати дітей Джексона буде мати співака - 79-річна Кетрін Джексон. Її адвокатові вдалося домовитися з колишньою дружиною поп-короля Деббі Роу.

Сам поп-король в своєму заповіті писав, що хотів би, щоб за дітьми наглядала його мати.

Угода була досягнута після багатогодинних переговорів. Як йдеться в оприлюдненій в четвер спільній заяві Роу і Джексон, домовленість не передбачає ніяких додаткових виплат Роу, окрім продовження виплати аліментів, про які вона домовилася після розлучення з Джексоном. Роу зберегла батьківські права на двох своїх дітей і зможе з ними зустрічатися.

"Час, частота і спосіб відвідин дітей будуть узгоджені відповідно до інтересів дітей. Це визначить дитячий психолог, якого сторони виберуть спільно і якому платитимуть у складчину", - йдеться в заяві.

Тепер угоду належить розглянути суду. Слухання на чолі з суддею Верховного суду округу Лос-Анджелеса Мітчеллом Беклоффом призначені на найближчий понеділок.

Майкл Джексон був двічі одружений. З 1994 по 1996 роки він був одружений на Лізі-Марі Преслі, дочці Елвіса Преслі. У листопаді 1996 року, після розлучення з нею, Джексон одружився на Деббі Роу (колишня медсестра), від якої у нього двоє дітей: син - Принц Майкл Джозеф Джексон старший (народ. 13 лютого 1997) і дочка - Періс-Майкл Катрін Джексон (народ. 3 квітня 1998). У 1999 Деббі Роу і Майкл Джексон розлучились. Другий син - Принц Майкл Джозеф Джексон молодший (народ. 21 лютого 2002), імовірно його матір"ю також є Деббі Роу. Після розлучення співак заплатив їй 8 мільйонів доларів за відмову від прав на дітей, а також призначив Роу щорічне утримання у розмірі 900 тисяч доларів на п"ять років. У 2001 році, коли Джексона звинуватили в педофілії, співакові довелося заплатити Роу, яка знову заявила свої права на дітей, ще 4 мільйони доларів за те, щоб вона відступилася.

Полит.ру

Зараз ви читаєте новину «Один з пунктів заповіту Джексона був виконаний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути