вівторок, 14 червня 2011 14:00

Депутати введуть штраф за забруднення зон відпочинку

Депутати введуть штраф за забруднення зон відпочинку

Верховна Рада України прийняла за основу проект закону, яким пропонується штрафувати за забруднення зон відпочинку. За відповідний проект змін до ряду законодавчих актів України щодо забезпечення чистоти територій N5117 у першому читанні проголосували 259 народних депутатів.

Як передає ЛІГАБізнесІнформ, зокрема, законопроектом пропонується доповнити Кодекс про адміністративні правопорушення статтею 152-1, в якій передбачити, що дрібні порушення правил чистоти у населених пунктах, зонах відпочинку і на інших територіях мають наслідком попередження або штраф у розмірі від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 17 до 51 грн.).

Забруднення території об'ємом від 0,01 до 1 куб. метра мають наслідком штраф від трьох до десяти мінімумів. Якщо ж забруднена територія об'ємом більше 1 куб. метра, пропонується ввести штраф від 10 до 100 мінімумів.

Як нещодавно повідомлялося, мешканці кількох сіл з Первомайського та Кривоозерського районів домовилися заблокувати рух на автомагістралі Одеса-Київ, якщо влада належним чином не відреагує на проблему з небезпечним демонтажем ракетних шахт.

Зараз ви читаєте новину «Депутати введуть штраф за забруднення зон відпочинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути