вівторок, 26 квітня 2011 14:01

Фото лучан, які засмічуватимуть місто, розмістять у пресі

Фото лучан, які засмічуватимуть місто, розмістять у пресі

Відтепер, муніципальні служби Луцька фотографуватимуть порушників чистоти та порядку, а фото розміщуватимуть у комунальній газеті "Луцький замок". Про це сьогодні, 26 квітня, на оперативній нараді заявив заступник міського голови Святослав Кравчук.

"Комунальні дружини, які мають фотоапарати повинні слідкувати за порядком в місті і фотографувати людей, що викидають сміття у незаконних місцях. Ця проблема особливо актуальна для вулиці Потебні. Там постійно сміття викидають просто на вулицю. На смітники ніхто не зважає. А як зловлять когось на гарячому і сфотографують, тоді інші задумаються. Люди повинні зрозуміти, що не тільки ЖЕКи мають бути відповідальними за чистоту, а й вони самі," - зазначив Кравчук.

Віце-мер згадав і про понівечені дорожні знаки на вулиці Кривий Вал та на проспекті Свободи.

"Напевно хлопці вирішили таким чином накачати собі м'язи. Повикручували знаки в іншу сторону," - обурився заступник мера.

За словами Святослава Кравчука проблема із забрудненням місця наявна і в "багатих" районах міста. Олігархи на мерседесах вивозять сміття і ставлять його акуратно під деревами. Тут віце-мер привів приклад із вулицею Володимирською.

"Сфотографуйте цих олігархів на мерсах. Нехай потім почитають про себе в газеті," - віддав наказ Кравчук.

Окрім цього заступник мера наказав муніципальним дружинам слідкувати за стовпами на проспекті Волі і не давати розклеювати на них рекламу. Якщо там і далі висітимуть оголошення із рекламою, то вони ж самі будуть наводити порядок за допомогою чорної фарби та пензлика.

Зараз ви читаєте новину «Фото лучан, які засмічуватимуть місто, розмістять у пресі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути