Ексклюзиви
пʼятниця, 27 січня 2017 12:28

Дениса Зуєва вразило струмом на даху електрички - потребує негайної допомоги

14-річний Денис Зуєв із селища Ворзель на Київщині перебуває в опіковому відділенні обласної лікарні. Він постраждав від враження струмом від електропоїзду. Обгоріло майже половина тіла. Є опіки від ІІ до ІV ступеня. Хлопець вже переніс три операції, попереду ще 38. На лікування потрібні тисячі гривень.

 

"Це трапилося 22 січня. Денис є сином мого старшого брата. Вертався з Києва. З ним був його двоюрідний брат Дмитро. Їхали на даху останнього вагону. Я навіть не знаю, чого так зробили. З ними було ще кілька підлітків. Але ті зійшли на попутних станціях, а Денис з Дімою поїхали далі. На станції Склозаводська електрчка зупинилася. Того дня була сира погода. Денис чогось захотів піднятися. На нього з проводів полетіли краплі води. Думаємо, що вони спровокували удар струмом, який був потужністю в 27 тисяч вольт. Струм ввійшов в праву руку і вийшов через ліву ногу. На Денисові спалахнув пуховик. Діма намагався потушити, обпік руки. Це побачили чоловіки, які їхали електричкою. Дениса стягли за ноги. Куртка згоріла вщент, а светр знявся із шкірою. Від болю Денис кричав не своїм голосом. Це почула моя мама, його бабуся, яка приїхала додому з Бучі. До швидкої допомоги його чогось вели, а не несли. В дитини ж могло зупинитися серце, бо має з цим проблеми", - розповідає тітка Вероніка Коуль.

Денис отримав 45% опіків тіла, більшість є глибокими. З Бучанської лікарні його реанімобілем перевезли в опікове відділення обласної лікарні. Провели дві операції.

"Знімали обгорілу шкіру з пів дев'ятої вечора до третьої ночі. В Дениса постраждали права щока і ніс, шия, груди, але найбільше руки. Лікарі боялися, щоб не довелося ампутувати. Але кістки не обгоріли. На правій руці дуже постраждали чотири пальці і один на лівій. На даний час існує постійна загроза життю. Денис в свідомості. Подавлений. Дуже шкодує за свій поступок. Каже, не думав, що так станеться. Попереду в нього довгий етап лікування з близько 40 операціями. Впродовж кількох років треба буде робити пересадку шкіри, щоб не було деформації кісток. Мама Дениса зараз на 6 місяці вагітності. Живуть в кімнаті гуртожитку. На лікування Дениса лише в перший день пішло 10 тисяч гривень. Щодня треба тисячі. Звертаємося до небайдужих людей, благаємо, допоможіть, хто чим зможе", - сказала Вероніка.

Реквізити для допомоги:

Реквізити картки Приватбанку:

МФО банку 305299

Код ЄДРПОУ одержувача 14360570

Код ЄДРПОУ банку 14360570

Рахунок одержувача 29244825509100

Коуль Вероніка Олександрівна.

Карта Приватбанка - 4149 4978 5740 6203 (Коуль Вероніка Олександрівна), контакти - 063 335 75 48 (Коуль Максим Володимирович).

Зараз ви читаєте новину «Дениса Зуєва вразило струмом на даху електрички - потребує негайної допомоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1262
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути