Ексклюзиви
пʼятниця, 28 жовтня 2022 04:05

День ангела 28 жовтня: для кого цей день є особливим
5

День ангела 28 жовтня святкують Денис, Дмитро, Іван, Семен. Привітайте друзів і рідних зі святом.

Gazeta.ua пропонує дізнатися значення цих імен.

Ім'я Денис - це одна з форм імені Діонісій, з давньогрецької перекладається як "присвячений Діонісу". Денис - веселий і товариський чоловік.

Ім'я Дмитро означає "присвячений богині Деметрі". Дмитро - наполегливий, винахідливий і з оригінальним складом розуму чоловік.

Ім'я Іван означає "помилуваний Богом", "милість Божа", "подарунок Божий". Дорослого Івана характеризують такі риси як спокій і добропорядність.

Ім'я Семен походить від стародавнього іудейського імені Симеон і у перекладі має значення "слухає", "почутий Богом". Семен наділений енергійністю, наполегливістю і самолюбством.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 27 жовтня: назвали найсексуальніші знаки зодіаку

Привітання для іменинників

В День твого Ангела хочеться побажати тобі, щоб твоє світле, радісне життя було наповнене любов'ю до ближніх, щастям, добробутом. Нехай близькі завжди радують, друзі будуть поруч і все в житті складається вдало.

***

У День ангела хочу побажати, щоб твій ангел завжди тебе оберігав і допомагав тобі в усіх твоїх справах – домашніх і робочих, щоб всі твої починання були втілені в життя, щоб тебе завжди супроводжували удача, процвітання і успіх.

*****

Щиро вітаю Тебе з Днем Ангела! Нехай цей день буде для Тебе справді глибоко радісним і наповненим Божою присутністю!

***

Вітаю тебе з Днем ангела і бажаю тобі завжди з посмішкою зустрічати новий день. Нехай всі бажання виконуються, а віра в краще супроводжує тебе по життю. Нехай твій ангел-охоронець завжди буде з тобою поруч і вберігає тебе від всього поганого.

***

У цей радісний для мене день саме ти є іменинником. Я хочу побажати тобі, щоб твій найкращий друг приходив до тебе як можна рідше, оскільки друзі, як відомо, пізнаються в біді. Так от, бажаю тобі якомога менше неприємностей, щоб у твого ангела-хранителя майже не було роботи. А ще бажаю тобі радості й щастя, здоров'я та успіхів на шляху, нехай завжди над твоєю головою світить сонечко, а за спиною стоїть маленький помічник!

***

Бажаю неймовірної радості в твій День ангела, приголомшливого успіху, чарівного натхнення, щирих посмішок та відданих друзів! А ще – вдалих днів, хороших новин, величезної сили духу, приємних подій та невичерпного оптимізму!

Фото: forumsmile.ru

28 жовтня відзначали народне свято Єфимія Осіннього. Наші предки вірили, що разом із зимою активізується й нечиста сила. Наприклад, мара може сісти за прядку і зіпсувати роботу. Якщо це відбудеться, слід було осяяти нечисть хресним знаменням і помолитися Юхиму.

Зараз ви читаєте новину «День ангела 28 жовтня: для кого цей день є особливим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути