понеділок, 02 вересня 2013 22:50

Справу про зґвалтування Крашкової передали до суду

Справу про зґвалтування Крашкової передали до суду
Ірина Крашкова Фото: dusia.telekritika.ua

Справу про зґвалтування мешканки Врадіївки Ірини Крашкової двома міліціонерами передано до суду. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Миколаївської області.

"Слідчим відділом слідчого управління прокуратури області закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо кримінальних правопорушень (убивства, зґвалтування, розбійного нападу та низки службових злочинів), вчинених підозрюваними особами стосовно мешканки смт. Врадіївка Ірини Крашкової, а також відносно безпосереднього керівника двох підозрюваних міліціонерів - заступника начальника Врадіївського РВ УМВС України в Миколаївській області, який обвинувачується у службових злочинах", - йдеться у повідомленні.

"Розслідуванням встановлено достатність доказів для складання у кримінальному провадженні обвинувального акта щодо вчинення підозрюваними злочинів, що їм інкримінуються, - зазначив заступник прокурора Миколаївської області Дмитро Єфіменко. - 2 вересня 2013 року прокуратурою області обвинувальний акт направлено до Врадіївського районного суду Миколаївської області".

Нагадаємо, 26 червня Крашкову жорстоко побили та зґвалтували. За підозрою у скоєнні злочину заарештовані троє осіб: лейтенант міліції Дмитро Поліщук, таксист Сергій Рябіненко, а також капітан Євген Дрижак. Крім того, затриманий заступник начальника місцевого РВВС.

Зараз ви читаєте новину «Справу про зґвалтування Крашкової передали до суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути