Ексклюзиви
пʼятниця, 16 серпня 2013 10:22

Врадіївських міліціонерів окропили святою водою

Врадіївських міліціонерів окропили святою водою
Фото: mvs.gov.ua

На Спаса міліціонерів Врадіївського РВ УМВС України в Миколаївській області окропили святою водою. Також їм прочитали проповідь про добросовісне ставлення до своїх  обов'язків, повідомляє прес-служба МВС.

Як зазначається, отець Микола Московської митрополії УПЦ прочитав проповідь всьому особовому складу місцевого відділу міліції про необхідність духовного зростання міліціонерів, побажав добросовісно ставитись їм до своїх обов'язків та Божої допомоги в нелегкій службі.

Після цього отець Микола окропив святою водою усі кабінети Врадіївського райвідділу міліції, а також увесь особовий склад працівників райвідділу та службові автомобілі.

Нагадаємо, резонансне зґвалтування у смт Врадіївка на Миколаївщині сталося у липні. Двоє міліціонерів за участю одного таксиста зґвалтували і побили місцеву жительку Ірину Крашкову.

Ситуація набула розголосу, оскільки підозрювані могли уникнути покарання через свої зв'язки у правоохоронних органах. Розлючені врадіївці кілька разів атакували і місцеве відділення міліції, і майно його керівників, тим самим показавши, що не пробачать, якщо справу не буде розслідувано.

Сама постраждала, Ірина Крашкова, уже виписана з лікарні. Троє її кривдників очікують суду, іде слідство у справі.

Зараз ви читаєте новину «Врадіївських міліціонерів окропили святою водою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути