середа, 23 грудня 2009 11:59

Дебоширу Галкіну можуть дати два роки умовно

Дебоширу Галкіну можуть дати два роки умовно
В середу в Пресненському суді Москви почалося слухання у справі 38-річного актора Владислава Галкіна, звинуваченого в хуліганстві і застосуванні насильства відносно представника влади. Прокурор попросила засудити Галкіна до двох років ув"язнення умовно. Зараз суддя віддалився із зали для винесення рішення.

Суд почався в середу, 23 грудня, о 10 ранку. Справа по клопотанню Галкіна розглядалася в особливому порядку, тобто минувши стадію судового слідства, оскільки обвинувачений добровільно визнав свою провину і розкаявся. Потерпілий проти цього теж не заперечував. Судді треба було тільки вислухати клопотання сторін і винести рішення.

Під час процедури встановлення особи Галкін заявив судді, що він офіційно одружений, хоча до останнього часу ходили наполегливі чутки про те, що після скандалу йому довелося розлучитися з дружиною.

Після цього суддя почав зачитувати листи на підтримку актора від особового складу президентського полку, МВС і спецназу. Попросила про припинення кримінальної справи і адміністрація постраждалого від актора "Тікі Бару".

Захист Галкіна просив суд обрати покарання, не пов"язане з позбавленням волі. До дебатів сторін адвокат актора Генріх Падва просив припинити кримінальну справу відносно свого клієнта, повністю або частково, передає "Інтерфакс".

Суд в задоволенні клопотання захисту відмовив.

Зі свого боку прокурор попросила засудити Галкіна до двох років ув"язнення умовно. "Прошу призначити два роки позбавлення волі умовно без застосування реального ув"язнення з випробувальним терміном три роки", - сказала прокурор.

"Я набагато більше зможу бути корисний як діючий член суспільства, а не як ув"язнений. Розкаююся - це мало сказано. Для мене цей вчинок більше дикий, ніж для громадськості", - сказав в останньому слові Галкін. Він відзначив, що ситуація для нього абсолютно нетипова і жахлива. "За ті п"ять місяців, що пройшли з тих пір, як це сталося, я, повірте, покарав себе самого", - сказав актор.

Нагадаємо, що, за даними слідства, в ніч з 23 на 24 липня 2009 року Галкін влаштував бійку в кафе ТОВ "Каріба" "Тікі Бар". У відповідь на відмову бармена надати напій віскі актор узяв стілець, ударив ним об барну стійку, після чого вистрілив з газового пістолета по пляшках, продовжуючи вимагати випивку і погрожуючи застосувати зброю. Коли в бар прибув дільничний уповноважений ВВС по Пресненському району і зажадав від Галкіна припинити бешкет, актор ударив його кулаком в голову.

Звинувачення в хуліганстві може загрожувати акторові обов"язковими або виправними роботами або позбавленням волі на строк до 5 років, а за застосування насильства відносно представника влади може загрожувати штраф до 200 тис. рублів.

Владислав Галкін почав зніматися в кіно ще дитиною. Його першою роллю була роль Гекльберрі Фінна у фільмі Станіслава Говорухіна "Пригоди Тома Соєра і Гекльберрі Фінна" (1981). Акторові тоді було всього 9 років. Потім він знявся в безлічі фільмів і серіалів. Найпомітнішими його ролями останнім часом стали роль водія-далекобійника з серіалу "Далекобійники" і роль майора Калтигіна в серіалі "Диверсант. Кінець війни".

Зараз ви читаєте новину «Дебоширу Галкіну можуть дати два роки умовно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути