понеділок, 03 березня 2008 11:44

Даїшник прийняв пологи на шосе

У Новій Зеландії чергова зміна офіцера дорожньої поліції Окленда Пола Локвуда закінчилася знайомством із ще однією професією - акушерства.

Це сталося в неділю. Як виявилось, якась жінка зупинила за допомогою сигналів машину поліцейського, вирішивши звернутися до нього за допомогою. Виконуючи свої обов"язки, поліцейський підійшов до автомобіля, який подавав вигнали, і побачив на пасажирському сидінні жінку, яка ось-ось народить.

"Головка новонародженого вже показалася, коли я підійшов. Я викликав швидку, і майже відразу після цього народилася дитина", - сказав Локвуд. В той момент черговий забув про поліцейські правила. Він негайно оповістив всіх по рації, що "Це хлопчик!", після чого колеги засипали Локвуда поздоровленнями в ефірі.

Всі навколишні офіцери відразу ж опинилися в курсі такого цікавого інциденту, як тільки почули радіопереговори. Новоспечена мати та її малюк, живі й здорові, були доправлені в лікарню машиною "Швидкої допомоги".

За словами самого Локвуда, за рік служби в поліції з ним не траплялося нічого подібного. "Це незвичайний випадок - зовсім не те, чого чекаєш, коли виходиш на роботу", - поділився він, повідомляють Дни.ру.
Зараз ви читаєте новину «Даїшник прийняв пологи на шосе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути