вівторок, 26 січня 2021 11:58

"Даша не чує навіть звук відбійного молотка" - мати благає допомогти донечці почути світ

Автор: Фото надане Катериною Бєловою
  Дев’ятимісячна Дар’я Бєлова з Кропивницького має двобічну нейросенсорну приглуховатість зліва - IV ступеню,  справа -V ступеню.  Дівчинка потребує кохлеарної імплантації.
Дев’ятимісячна Дар’я Бєлова з Кропивницького має двобічну нейросенсорну приглуховатість зліва - IV ступеню, справа -V ступеню. Дівчинка потребує кохлеарної імплантації.

9-місячна Дар'я Бєлова з Кропивницького має двобічну нейросенсорну приглуховатість зліва - 4-го ступеня, справа - 5-го ступеня. Дівчинка потребує кохлеарної імплантації. Вартість 1 апарата становить €25 тис. або 850 тис. грн.

"Дочка народилася здоровою дитиною. А у 2 місяці ми помітили, що не реагує на звук іграшок. Педіатр і медсестра сказали, що таке може бути. Мовляв, згодом усе буде добре. Але нічого не мінялося. І в 4 місяці нас направили в лікарню Мечникова, міста Дніпро. Обстеження показало 100 відсотків глухоти правого вуха і 90 відсотків лівого. Даша не чує навіть звук відбійного молотка. Ми були шоковані. Нам сказали, що єдиний вихід - це кохлеарна імплантація. 1 імплант можна отримати за державні кошти. 2-й треба купувати за власні кошти. Він коштує 25 тисяч євро або 850 тисяч гривень. Ми не знали куди бігти і де шукати такі гроші. А потім створили у Facebook групу, повідкривали банківські карточки на допомогу. Частину суми ми вже зібрали. Залишилося понад 600 тисяч гривень. Поки що в Даші тимчасові слухові апарати. Вони слабенькі. Але надто сильний звук вона трохи чує. Благаємо небайдужих людей допомогти зібрати захмарну для нас суму. І дати Даші шанс чути звук природи, голос рідних і друзів, навчитися розмовляти", - розказала Gazeta.ua мати Катерина Бєлова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дитина згорала у нас на руках" - Артем Кривенда бореться з сепсисом, пневмонією і гепатитом

Реквізити для допомоги:

карта Приватбанку: для гривні – 4149 4393 1583 7967,
5168 7574 0456 4652 та для валюти -
4149 4993 4842 7475, Бєлова Катерина Вікторівна.

Зараз ви читаєте новину «"Даша не чує навіть звук відбійного молотка" - мати благає допомогти донечці почути світ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути