неділя, 24 січня 2021 11:20

"Дитина згорала у нас на руках" - Артем Кривенда бореться з сепсисом, пневмонією і гепатитом

Автор: Фото надане Оксаною Владіміровою
  15-річний Артем Кривенда з села Білозір’я на Черкащині перебуває в реанімації дитячої обласної лікарні. У нього діагностували сепсис, пневмонію і гепатит.
15-річний Артем Кривенда з села Білозір’я на Черкащині перебуває в реанімації дитячої обласної лікарні. У нього діагностували сепсис, пневмонію і гепатит.

15-річний Артем Кривенда з села Білозір'я на Черкащині перебуває в реанімації дитячої обласної лікарні. У нього діагностували сепсис, пневмонію і гепатит. На лікування дитини потрібна допомога.

"Все почалося після того, як Артем випадково збрив на обличчі прища. Через день у нього розпухла губа. А вранці 17 січня піднялася висока температура. Ми повезли його в лікарню Сміли. Хірург оглянув і каже: "Ми вас не беремо, їдьте в Черкаси". Ми з майже непритомною дитиною на руках поїхали в дитячу обласну лікарню. Дитина згорала у нас на руках. Чергова лікарка терміново взялася рятувати нашого сина. Перша доба в реанімації була важка, а наступна критично важкою. В мене була паніка, я не могла нічим допомогти своїй дитині. Синочок помирав у мене на руках. Лікарка була як Янгол Охоронець. Хвилювалася, дзвонила навіть з дому. За його життя боряться лікарі, ми, рідні, близькі, знайомі і не знайомі люди. Я зрозуміла, що у мого синочка не один Янгол-охоронець, а їх сотні. Артему стало краще, але хвороба не відступає. Йому призначили дуже сильні антибіотики. Лікарня нас забезпечила лише на три дні, на подальше лікування треба шукати чималі гроші. Їх не в змозі зібрати навіть наша велика родина. Звертаємося за допомогою до людей. Кожна ваша гривня - це крок до порятунку нашого синочка", - розповіла Gazeta.ua мати Оксана Владімірова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кіра може втратити нирки" - мати благає врятувати єдину дитину

Реквізити для допомоги:

карта Приватбанку: 5168 7427 2948 9009 (Владімірова Оксана Володимирівна).

Зараз ви читаєте новину «"Дитина згорала у нас на руках" - Артем Кривенда бореться з сепсисом, пневмонією і гепатитом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути