Ексклюзиви
вівторок, 28 листопада 2017 13:19

Дарині Огілько потрібно 40 тисяч гривень на ліки для пересадки кісткового мозку

2-річна Дарина Огілько з Черкас чекає на пересадку кісткового мозку. В неї діагностували лімфобластну лімфому В-клітини. Дитина перебуває в клініці Охматдит. Донором буде її мама 22-річна Яна. На ліки для операції потрібно 40 тис. грн.

Автор: Фото надане Сергієм Огілько
  2-річній Дарині Огілько на пересадку кісткового мозку потрібно 40 тис.грн.
2-річній Дарині Огілько на пересадку кісткового мозку потрібно 40 тис.грн.

"У три місяці в Даринки виявили на голові гематому. Після обстеження в обласній дитячій лікарні сказали, що це наслідки якогось удару. Призначили мазі, але це не допомагало. Даринку прооперували, зразки пухлини направили на аналіз. Результати вказали на онкологію. Донечка пройшла п'ять курсів хіміотерапії. Хвороба відступила. Але через 1,5 місяці знову почала рости гематома. На початку червня Даринку направили в Охматдит. Її стан був важкий. Там встановили новий діагноз - лімфобластну лімфому В-клітини. Хвороба вразила весь кістковий мозок. Донечка вже перенесла першу хімію. Але попереду буде ще три і високодозна хіміотерапія. Опісля будуть робити пересадку кісткового мозку. Донором буде дружина. Яна зараз проходить обстеження. Як тільки стан Даринки покращиться, будуть робити трансплантацію. Лікарі дають 80 відсотків гарантії на її одужання. Операція безкоштовна, запланували зробити до Нового року. Ми маємо забезпечити лише ліками, це приблизно на 40 тисяч гривень. Тому просимо допомоги нашій донечці в небайдужих людей. Для нас важлива кожна гривня", - розповів батько Сергій Огілько.

Реквізити для допомоги:

картка Приватбанку - 5168 7555 0217 1685 (Огілько Сергій Іванович), контакти Яни Огілько - 0(67) 27 26 658.

Зараз ви читаєте новину «Дарині Огілько потрібно 40 тисяч гривень на ліки для пересадки кісткового мозку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути