Ексклюзиви
вівторок, 03 квітня 2007 12:20

Цюріх знову визнано найкомфортнішим для праці місцем

Найсприятливішим містом в світі для роботи знов визнаний Цюріх. Слідом за ним йдуть ще одне швейцарське місто Женева, австрійська столиця Відень, канадське місто Ванкувер і новозеландський Окленд.

Ці дані наводить консалтингова фірма Mercer, яка складає щорічний рейтинг якості життя. Компанія спеціалізується на оцінці трудових ресурсів і надає інформацію для кадрових і бухгалтерських відділів міжнародних корпорацій, щоб вони могли правильно розрахувати розмір відряджень для своїх співробітників, виходячи з реальних умов для життя і роботи в конкретному місці.

Українські міста не потрапили в перші 50 позицій основного рейтингу.

При складанні загального рейтингу фахівці Mercer враховують близько сорока параметрів, зокрема рівня життя населення, соціальної стабільності, безпеки, кліматичних умов, стану навколишнього середовища, розвитку інфраструктури, охорони здоров"я і культур, а також доступності товарів і послуг.

Найкращі показники відмічені у міст Європи і Австралії. На протилежному кінці рейтингу розташувалися країни третього світу. Нижній рядок займає Багдад. Небагато чим краще отримали оцінки африканські міста Бразавіль, Бангі і Хартум, повідомляє Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Цюріх знову визнано найкомфортнішим для праці місцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути