середа, 07 грудня 2022 06:00

Чотири знаки зодіаку, до яких липнутимуть гроші та з якими траплятимуться дива – гороскоп на 7 грудня

Чотири знаки зодіаку, до яких липнутимуть гроші та з якими траплятимуться дива – гороскоп на 7 грудня
Гроші липнутимуть до Близнюків і Дів, Терезів і Скорпіонів. Фото: pixabay.com

7 грудня можна купувати авто або деталі до нього. Грошей на це вистачатиме. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Будете приємно здивовані, коли зумієте зробити те, чого не вдавалося раніше, - говорить астрологиня. – Ваші поради і досвід знадобляться дітям. Не уникайте спілкування з ними. Намагайтеся не планувати на цей день важливих справ, які потребують багато уваги. Бракуватиме терпіння і працездатності. Хвилювання виникатимуть з найменшого приводу. Особливо гостро люди реагуватимуть на тривожні новини. І нікому не спадатиме на думку перевірити їхню достовірність або критично поставитися до почутого. Не слід призначати першого побачення або проходити співбесіду з метою працевлаштування. Навряд чи вдасться справити позитивне враження на співрозмовника. Нові люди, що з'являться у вашому оточенні цього дня, принесуть з собою неспокій та проблеми. Гроші липнутимуть до Близнюків і Дів, Терезів і Скорпіонів. Після обіду з вами траплятимуться справжні дива".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Зачекайте ще трохи. Ваш зоряний час скоро настане. Заробітки невисокі, але це не завадить вам купити пилосис чи іншу корисну техніку для дому. Порадуйте обновками дітей і коханих. Гарно носитимуться речі, замовлені в інтернет-магазині.

Телець (21 квітня – 20 травня)

День буде багатим на новини. Багато цікавого довідаєтеся про колишніх колег та коханих. Не поширюйте плітки. Щоб допомогти їм, доведеться відкласти частину власних справ. Гарно пройдуть процедури депіляції, манікюр та видалення врослих нігтів.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

У ваш дім завітають гості, спілкування з якими давно уникаєте. Це відірве від роботи і змусить змінити плани. Носіть зручне і тепле взуття. Робіть педікюр та масаж ніг.

Рак (22 червня – 22 липня)

Настає період фінансових випробувань. Щоб втриматися наплаву, доведеться відмовитися від великих покупок. Не варто вирушати далеко від дому і поспішати кудись, коли рухаєтеся слизькими вулицями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трендовий манікюр на Новий рік. Три варіанти для розкішного образу

Лев (23 липня – 23 серпня)

Легше день переживуть ті, хто працює в команді. Вони гуртом долатимуть перешкоди, розпач і відчай. Наберіться сили. Попереду – кращі часи.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не шукайте причини для свята. Піднімайте собі настрій самі. Запросіть у гості друзів. Навіть якщо удома нема світла і холодні батареї. Ніщо не зіпсує атмосферу теплому товариству.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Можна вирішувати питання з нерухомістю. Покупка дому чи дачі буде вдалою. Якщо плануєте переїзд, то здійснюйте його тільки в межах свого населеного пункту.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

На вас чекає кар'єрне зростання. Підвищення заробітків це не принесе, але дозволить реалізувати усі свої вміння. Не залишайте себе без відпустки. Перевтома погано позначиться на здоров'ї.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Очікуються кардинальні зміни в особистому житті. Закохуйтеся, освідчуйтеся, одружуйтеся. Легко буде завагітніти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чотири знаки зодіаку, які розбагатіють і знайдуть своє місце під сонцем – фінансовий гороскоп на грудень

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Витрачаєте більше, ніж заробите. Тому задумаєтеся над пошуком ще одного місця роботи. Встановіть сигналізацію в домі, аби вберегтися від злодіїв.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Велику роль відіграватимуть друзі. Вони допоможуть вам більше, ніж родичі. Підтримуйте мир із сусідами. Не наживайте собі ворога за стіною чи парканом.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Задумаєтеся над пошуком нового місця роботи. Доведеться перевчатися і набувати новий досвід. Долайте свою нерішучість, інакше вас витіснять спритніші опоненти.

У середу, 7 грудня, Україною пройдеться атмосферний фронт. Синоптики розповіли, яким областям він принесе сніг і дощ.

Зараз ви читаєте новину «Чотири знаки зодіаку, до яких липнутимуть гроші та з якими траплятимуться дива – гороскоп на 7 грудня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути