вівторок, 02 липня 2013 03:36

Чорнобильці оголосили безстрокове голодування під стінами Кабінету Міністрів України

Чорнобильці оголосили безстрокове голодування під стінами Кабінету Міністрів України
Фото: ukr.obozrevatel.com

Спілка інвалідів Чорнобиля Святошинського району м. Києва оголосили безстрокове голодування під стінами Кабінету Міністрів України. Про це УНН повідомили в прес-службі Спілки інвалідів Чорнобиля Святошинського району м. Києва.

"Ми члени Спілки інвалідів Чорнобиля Святошинського району м. Києва з 20 травня 2013 року проводимо безстрокову акцію протесту з 10.00 по 12.00 години щоденно (крім вихідних) під стінами Кабінету Міністрів України на захист наших законних і Конституційних прав, але нам повідомили, що Вами дано вказівку на наші звернення не реагувати. В зв'язку з тим, що нами вичерпані всі можливі правові засоби захисту себе та своїх дітей, на отримання від держави своїх законних прав, на отримання мінімальних пенсій, за втрату здоров'я, отриманих через суд - Ми вимушені з 01 липня 2013 року з 10.00 години ранку вдатися до рішучих дій – та об'явити безстрокове голодування і відмовитись від тих мізерних подачок, які виплачують нам під виглядом пенсій, що врегульовані Постановою Кабінету Міністрів України № 1210 від 23.11.2011р. Голодовка буде тривати під стінами Кабінету Міністрів України доти, поки не виконають наші Законні вимоги, або поки ми не помремо", – йдеться в повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Чорнобильці оголосили безстрокове голодування під стінами Кабінету Міністрів України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути