четвер, 21 січня 2021 13:55

Чому сьогоднішня дата така особлива – нумерологиня про збіг трьох чисел "21"

Чому сьогоднішня дата така особлива – нумерологиня про збіг трьох чисел "21"
З 15-ї години настає той зоряний час, яким не скористаються тільки ледарі і дурні. Загострюється інтуїція. Фото: pixabay.com

21 січня – особливий день, який випадає раз на століття. Маємо збіг 3 чисел: 21 січня, 2021 рік, XXI ст. Про це Gazeta.ua розповіла нумерологиня Антоніна Данилишина.

"Число 21 – таємниче і пророче, - каже нумерологиня. – Багато воно означає для людей азартних, які зроблять усе для того, аби впіймати свою птицю щастя за хвіст. Це число переможців. Якщо хочете, аби якась справа пішла легко і швидко принесла гроші, розпочніть її сьогодні. У числі "21" карбується символ сили та життєвої енергії".

За словами нумерологині, збіг 3 чисел "21" невипадковий.

"Хто проспить цей день, кусатиме лікті пів року, - говорить нумерологиня. – З 15:00 настає той зоряний час, яким не скористаються тільки ледарі і дурні. Загострюється інтуїція, ви нюхом чутимете, де можна заробити більше, з ким варто вести справу, а від кого час накивати п'ятами. Якщо хочете позбутися недоброзичливих і заздрісних людей зі свого оточення, зателефонуйте їм цього дня і запропонуйте зробити щось разом. Той, з ким давно час попрощатися, швидше за все знайде 100 причин, аби з вами цього дня не перетинатися. Доля врятує вас від підступних і ласих до наживи персон".

21 – число щедрих і доброзичливих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 21 січня: хто спіймає удачу за хвіст

"Цього дня не можна відмовляти у допомозі, - розповідає Антоніна Данилишина. – Добро і самопожертва повернуться до вас сторицею. Єдине, чим не можна сьогодні жертвувати, - це власним часом. Дотримуйтеся чітко спланованого графіку, впевнено рухайтеся до своєї мети. Магічна година – 21:21. Це час, коли варто загадувати бажання. Якщо давно планували освідчитися, заплануйте романтичну пропозицію на цей вечір. Ваша пара проживе у міцному шлюбі, любові і злагоді до золотого весілля".

Ця комбінація чисел найбільше сприятиме людям комунікабельним і чесним. Цього дня треба робити усе для того, щоб приманити до себе успіх, гроші, славу, визнання і гармонію.

"Сильна цього дня буде уява. Люди такого напридумають, що вже наступного дня дивуватимуться своїм витворам. Відкривайте у собі нові таланти, не пручайтеся підказкам долі. Якщо кудись вас з якихось причин не пускає, не йдіть. Пертимете проти течії – тільки нашкодите собі. Сума чисел 2 і 1 дає трійку. Які б добрі справи не почали цього дня, отримаєте підтримку Небесних Сил. Хочете, щоб розпочатий вами бізнес вдавався, думайте про людей, для яких це робите. Тільки так зумієте і багато заробити і заявити світу про себе", - говорить нумерологиня.

Жінка описала потойбічний світ, який побачила під час серцевого нападу.

Зараз ви читаєте новину «Чому сьогоднішня дата така особлива – нумерологиня про збіг трьох чисел "21"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути