четвер, 21 січня 2021 07:00

Гороскоп на 21 січня: хто спіймає удачу за хвіст

Гороскоп на 21 січня: хто спіймає удачу за хвіст
Будьте милосердними. Прислухайтеся до голосу свого серця. Фото: pixabay.com

21 січня – день музикантів, поетів, архітекторів. Розкривайте у собі нові таланти. Відчуття прекрасного не підведе. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Багатьом спадуть на думку незвичайні творчі рішення, - говорить астрологиня. – Загострюється інтуїція у лікарів. Поставленим у цей день діагнозам варто довіряти. Будьте милосердними. Прислухайтеся до голосу свого серця. Удачу за хвіст мають шанс упіймати Леви, Терези і Козероги. Кохані будуть надто відвертими під час розмов. Зберігайте їхні таємниці. Будьте для них надійними друзями. Ваші уявлення про достоїнства нових знайомих не відповідатимуть дійсності. Зачекайте з одкровеннями. Не провокуйте інтимних стосунків".

Овен

Гроші не триматимуться у ваших руках. Для вирішення складних майнових питань зверніться по допомогу до фахівців. Брати кредити під заставу небезпечно.

Телець

Прогнозується суттєве збільшення доходів. Не зважайте на дрібні перешкоди. Працюйте на перспективу. Розширюйте горизонти своєї діяльності.

Близнюки

Вчасно зроблені грошові внески згодом принесуть прибуток. Не шкодуйте за втраченими у цей день речами. Люди йтимуть назустріч вашим матеріальним інтересам.

Рак

Добре удаватимуться невеликі грошові операції. Не будуйте грандіозних проектів. Надайте матеріальну підтримку близьким.

Лев

Ви не встигатимете реагувати на зміну економічної ситуації. Приймайте помірковані рішення щодо розподілу фінансів. Не допускайте переплати за надані послуги.

Діва

Очікувані гроші надходитимуть без затримок. Відкладіть покупку одягу і прикрас. Перевіряйте здачу на ринку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астрологиня назвала продукти, які найчастіше викликатимуть алергію – медичний гороскоп на 20 січня

Терези

Дотримання усіх фінансових обов'язків стає обтяжливим для вас. Подумайте про можливість передачі частини з них іншим членами родини.

Скорпіон

Основний прибуток не покриватиме витрат. Партнери змінять умови співробітництва. Не робіть ставку на одну статтю доходу. Шукайте додаткових джерел заробітку.

Стрілець

Триває складний період. Витрати перевищують доходи. Не йдіть на фінансовий ризик. Лотерейні квитки не будуть виграшними.

Козеріг

Ваша фінансова діяльність буде успішною. Витрачайте гроші не лише на власні потреби. Будьте щедрими. Пригостіть рідних смачненьким.

Водолій

Змін на краще у сфері фінансів не передбачається. Вам заважатиме відсутність практичності. Вигідними пропозиціями скористаються замість вас конкуренти.

Риби

Фінансового дефіциту не відчуватиметься. Подбайте про збереження та примноження свого капіталу. Зірки сприятимуть вам у цьому. Не купуйте авто.

Астрологиня приголомшила прогнозом на передостанній тиждень січня. Про її застереження має знати кожен.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 21 січня: хто спіймає удачу за хвіст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути