пʼятниця, 02 грудня 2022 06:00

Чому ця п'ятниця така важлива для України та українців – гороскоп на 2 грудня

Чому ця п'ятниця така важлива для України та українців – гороскоп на 2 грудня
Легко відпускайте тих, хто не бажає бути поруч. Фото: pixabay.com

2 грудня стане днем відкриттів. За гарний результат доведеться поборотися. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Переслідуватиме страх, що ворог зуміє залишити нас без світла та газу, – говорить астрологиня. – Щоб не накручувати себе зайвий раз, знайдіть додаткову роботу, запасіться продуктами, які можна зберігати без холодильника. Цей день не підійде для тривалої одноманітної чи копіткої роботи. Тіло потребуватиме руху. Людям не сидітиметься на місці. Частіше змінюйте вид діяльності. Нові знайомства будуть нетривалими. Ставтеся легко до появи нових людей у своєму оточенні. Так само легко відпускайте тих, хто не бажає бути поруч. Корисним буде розумний егоїзм. Не приносьте в жертву свої інтереси заради задоволення чиєїсь примхи. Ця п'ятниця багата на важливі події для України та українців. Отримаємо допомогу, на яку давно чекали. Партнери почнуть дотримуватися обіцянок, не словом, а ділом доводитимуть свою підтримку. Це час перемог і нових проривів. Успіхами нашого війська захоплюватимуться у всьому світі".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Захочеться змінити місце роботи та проживання. Не поспішайте. Бо зміни розчарують. Стане гірше, ніж було. Ви багато подорожуватимете. Це допоможе здолати депресію і забути про невдачі.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не варто розпочинати ремонт у квартирі. Оновлений інтер'єр вас не задовольнятиме. Кризовим виявиться день для людей творчих професій. Письменникам, художникам, фотографам і музикантам краще запланувати на цей день відпустку.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Будьте готові до змагань та конкуренції. Вдалий час для зміни кадрів. Важливі справи завершіть до обіду. Далі настає штиль. Мало що вдаватиметься. Використайте цей період для роздумів та аналізу.

Рак (22 червня – 22 липня)

Грандіозні плани навряд чи під силу зараз втілити у життя. Краще працюватиметься увечері. Доведеться економити. Кохані не готові іти вам назустріч. Дайте їм спокій. Не ігноруйте появу кон'юктивіту. Подолати запальні процеси допоможуть каплі для очей.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не женіться за чимось новим. Зупиніться і озирніться навкруг. Зрозумієте, від чого доля застерігає. Прислухайтеся до тих, кого любите. Кохані підкажуть, куди рухатися далі.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не переймайтеся, якщо щось не вдається. З наступного тижня переробите купу важливих справ, чим здивуєте оточення. Настрій буде піднесений. Друзі надихатимуть до рішучих кроків. Закохуйтеся, ходіть на побачення, підкоряйте серця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україну несеться потужний антициклон: прогноз на завтра

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Шкоди комп'ютерам і смартфонам завдадуть діти. Закохаєтеся у людину, яка не відповість взаємністю. Годі сумувати. Зима подарує незабутню зустріч із надійним партнером.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Сплануйте свої справи на місяць вперед. Таланитиме людям із гарним смаком. Вони купуватимуть красивий одяг, робитимуть вдалі зачіски, знайдуть оригінальні рішення під час ремонту.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Це час днів народжень і подарунків. Настрій буде піднесений, бо мрії почнуть здіснюватися. Фантазуйте, діліться спогадами з дітьми та коханими. Дозвольте собі легкий флірт. Лише не давайте обіцянок вірності.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Не варто вкладати кошти у нерухомість. Можна купувати сковорідки та термоси. Зустрінете давніх знайомих. Не намагайтеся зблизитися з цією людиною, бо стосунки швидко розчарують. Додайте родзинок і кураги до сирної запіканки. Це збагатить раціон вітамінами.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Шукайте спосіб відновити сили. Розслабитися допоможе тепла ванна або улюблений серіал. Завоювати чиєсь серце буде складно. Краще поїдьте до батьків і відпочиньте у місцях, де провели дитинство. Це зарядить позитивною енергією.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Важко зосередитися на роботі. Сплануйте день так, аби до вечора завершити розпочаті справи і відмовитися від того, що не працює. Пишатиметеся дітьми та онуками. У виборі професії і місця навчання вони підуть вашими слідами.

Астрологиня приголомшила фінансовим прогнозом на кінець року.У грудні зароблятимете там, де інші не сподівалися. Багато цікавих підказок відшукаєте в соцмережах. Більше читайте й обмінюйтеся досвідом.

Зараз ви читаєте новину «Чому ця п'ятниця така важлива для України та українців – гороскоп на 2 грудня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути