вівторок, 19 січня 2010 15:55

Чоловік підпалив кабінку для голосування, щоб його зняли у фільмі

Чоловік підпалив кабінку для голосування, щоб його зняли у фільмі

На виборчих дільницях Київщині під час проведення першого туру виборів Президента України працівники органів внутрішніх справ зафіксували 20 незначних правопорушень.

Про це повідомила прес-служба МВС України.

За словами правоохоронців, значною мірою вони не вплинули на волевиявлення громадян.. Загалом на охорону громадського порядку під час виборів було задіяно майже шість тисяч працівників міліції.

Так, наприклад, в місті Славутич в день виборів поліграфічну агітацію не було знято, а в Білоцерківському - розповсюджувалися листівки з інформацією про те, що вибори відбудуться не 17, а 31 січня, в зв"язку з відсутністю бюджетних коштів.

Найбільш курйозні випадки сталися на дільницях Васильківського району та в місті Буча. На дільниці в селі Залізне 50-річний чоловік, отримавши бюлетень, підпалив кабінку для голосування. Члени виборчої дільниці та правоохоронці зреагували миттєво – пожежу загасили, а порушника затримали. Пояснив свої наміри чоловік так: "Я хотів, щоб мене в Голівуді знімали". Як з"ясувалося, півтора місяці тому він проходив лікування в психоневрологічному диспансері. Ймовірно, що за цим фактом місцеві працівники міліції порушать кримінальну справу.

За півгодини до відкриття виборчих дільниць до Ірпінського міського відділу міліції від голови дільничної виборчої комісії міста Буча надійшла заява про зникнення печатки ДВК. В ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці знайшли печатку на території дільниці - в смітнику серед недоїдків. Стало очевидним, що напередодні представники комісії повечеряли так, що навіть не помітили, як загорнули залишки їжі разом із важливою печаткою.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Чоловік підпалив кабінку для голосування, щоб його зняли у фільмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути