Ексклюзиви
вівторок, 09 травня 2023 06:00

Чого у жодному разі не можна робити у цей день – гороскоп на 9 травня

Чого у жодному разі не можна робити у цей день – гороскоп на 9 травня
Добре обдумуйте свої вчинки. Не роздавайте обіцянок. Фото: pixabay.com

9 травня доля усміхнеться працьовитим і цілеспрямованим. Доки інші плануватимуть і фантазуватимуть, ви діятимете. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це день перевірки теорії практикою, - говорить астрологиня. – Прагматично налаштовані люди будуть успішними. Мрійникам не щаститиме. Не варто сидіти над теоретичними розробками. Час діяти. Фізична робота приноситиме результати й задоволення. Приділіть час прибиранню, наведіть лад на робочому столі і в документах. Це допоможе знайти щось, раніше втрачене. Відкладіть побачення. Щось піде не так. Настрій буде зіпсовано. Не слід ходити в гості та влаштовувати вечірки. Надмірна метушня дратуватиме людей. Вільний час краще провести на самоті за улюбленими справами. Подорож чи переїзд у нове помешкання краще планувати на наступний тиждень. Цього дня у жодному разі не можна купувати нерухомість, подавати документи на навчання, сваритися із сусідами, приймати доленосні рішення, брати когось на слабо. Добре обдумуйте свої вчинки. Не роздавайте обіцянки".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не дбайте про те, як справити на когось враження. Підвищуйте якість та ефективність роботи. Не час купувати новий одяг або взуття. Вони лежатимуть у шафі.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не хваліться своїми досягненнями. Заздрісні люди можуть зашкодити вашим подальшим планам. Відкладіть похід до косметолога або до перукарні. Красою краще зайнятися у другій половині тижня.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Краще відкласти похід по крамницях. Є ризики витратити багато грошей. Покупками навряд чи залишитеся задоволені. Не варто розпочинати нові стосунки. Вони принесуть багато клопоту.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не варто призначати першого побачення. Воно залишить неприємні враження. Люди швидше бачитимуть одне в одному недоліки, а не чесноти. Це невдалий день для придбання холодильників і комп'ютерів.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Зусилля, спрямовані на збільшення доходів, не будуть марними. На яскраві романтичні пригоди годі розраховувати. Розпочатий роман закінчиться бурхливою сваркою.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Можна дозволити собі сміливі експерименти із зовнішністю. Час оновити гардероб. Куплені речі стануть вашими улюбленими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україну йде потужне похолодання з заморозками і снігом

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Цього дня щаститиме закоханим у свою справу дивакам. Не зраджуйте своєму покликанню. Займайтеся тим, що приносить вам радість. Заробітки згодом виправдають ваші сподівання.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Настрій піднімуть домашні улюбленці. Слідкуйте за поведінкою собак і котів. Наведіть лад у гардеробі. Не загромаджуйте його одягом, який не носите кілька років.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Похід по крамницях буде вдалим, якщо бажання збігатимуться із можливостями. Не викидайте гроші на вітер. Пам'ятайте, дорогий презент не завжди кращий.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Не бажано приймати доленосних рішень і вносити радикальні зміни у своє життя. Пробачайте оточенню необачні слова і вчинки. Людьми керуватимуть страх та гнів.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Щоб не потрапити в халепу, постійно нагадуйте собі, хто ви і чого хочете. Не дозволяйте іншим нав'язувати вам свої думки. Не варто з'ясовувати стосунки з друзями та колегами. Це лише поглибить конфлікт.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не гайте часу в інтернеті. Частіше гуляйте на свіжому повітрі. Більше часу проводьте з родиною. Вас підводитиме смак. Не варто купувати одяг чи аксесуари. Незабаром пошкодуєте про покупку.

Астрологиня здивувала прогнозом на тиждень з 8 по 14 травня. Дізнайтеся першими, кому та що принесе тиждень великих можливостей.

Зараз ви читаєте новину «Чого у жодному разі не можна робити у цей день – гороскоп на 9 травня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути