середа, 08 листопада 2023 09:10

Чого у жодному разі не можна робити цього дня – гороскоп на 8 листопада

Чого у жодному разі не можна робити цього дня – гороскоп на 8 листопада
Найцікавіше трапиться після обіду. У другій половині дня прокинеться натхнення. Фото: pixabay.com

8 листопада не засмучуйтеся, що деяким планам не судилося здійснитися. Прислухайтеся до того, куди веде доля. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Нікуди не слід поспішати зранку, - говорить астрологиня. – Найцікавіше трапиться після обіду. У другій половині дня прокинеться натхнення. Реалізуйте себе у творчості. Оновіть гардероб та інтер'єр. Активно експериментуйте самі й надихайте інших. Самотнім час подумати про пошуки своєї пари. Але для першого побачення краще підійде четвер. Цього дня не варто вирушати у відрядження, змінювати свій звичний графік, місце роботи і проживання, сваритися і ділити спадок, сідати на дієту. Приділіть більше уваги домашнім улюбленцям. Беріть під свою опіку тваринок-безхатьків. Вони принесуть щастя у ваш дім. Цей день буде щедрим на подарунки для Терезів, Дів і Козорогів. Починається найцікавіший період осені та зоряний час для вас. Відчуєте себе переможцями".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Покращуйте зовнішність та інтер'єр в оселі. Оточіть себе красивими речами. Взуття на зиму купуйте після обіжу. Увійдіть у новий сезон красивими та бадьорими.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Намітьте ціль, якої кортить досягти. Середа порадує і надихне. Гроші зароблятимуться важко, а витрачатимуться швидко. Годі догоджати коханим. Нові прикраси чи одяг купувати не варто.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Стережіться травмування очей. Утримайтеся від очних крапель. Перенесіть лазерну операцію. Даватиме збої серцево-судинна система. Бережіть літніх родичів від зайвого хвилювання. Добре висипайтеся.

Рак (22 червня – 22 липня)

Досить заглядати, як живеться сусідам, і заздрити чужим успіхам. Подбайте про власні справи. Затори та аварії на автошляхах заважатимуть вчасно доїхати до місця призначення. Попереджайте тих, хто чекає на вас. Марно надіятися, що перетелефонуєте в останню хвилину. Мобільний зв'язок підводитиме.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Захочете податися до іншої країни. Ви звикли постійно мчати вперед. Зараз час трохи пригальмувати. Не спішіть витрачати раніше зароблені кошти на безглузді покупки. Заощаджуйте.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

День набагато спокійніший за попередній. Заробітки зростуть. Результати роботи побачите взимку. Не затягуйте з ремонтом побутової техніки. Викиньте речі, які давно пиляться на горищі чи балконі. На їхнє місце прийдуть багатофункціональні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стільки грошей вам і не снилося – фінансовий гороскоп на листопад

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Успіх переслідуватиме на кожному кроці. Багато чого вдасться, заробітки надійдуть вчасно. З повними кишенями відчуєте себе незалежними. Зможете купити те, про що давно мріяли.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Женіть від себе неприємні передчуття. Їм не судилося здійснитися. Дітям та внукам вдасться досягти того, чого прагнули ви. Вони втілять у життя вашу давню мрію: куплять житло, знайдуть високооплачувану роботу, досягнуть неймовірних успіхів у навчанні.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Навчіться говорити "до побачення" непроханим гостям. Не гайте часу на балачки. Зараз ваш зоряний період. Відмовтеся від солі і цукру. Це позитивно позначиться на фігурі.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Добре все обдумайте, перш ніж ризикнете. Допустите менше помилок. Довіряти чужим думкам зараз не слід. Вас намагатимуться причарувати і надурити.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не поспішайте, аби не наробити помилок. Доведеться перенести неприємну розмову з сусідами та родичами. Це день необдуманих витрат. Покупки кпаще перенести. Діти віддаляться від батьків. Дозвольте їм самостійно приймати рішення.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Сім'я вийде на перший план. Доведеться поступитися кар'єрними амбіціями заради дітей. Не купуйте речі на виплату. Кредити стануть тягарем.

Тиждень з 6 по 12 листопада – період високої працездатності та ефективності. Астрологиня назвала знаки, яким цей період принесе нереальні заробітки.

Зараз ви читаєте новину «Чого у жодному разі не можна робити цього дня – гороскоп на 8 листопада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути