понеділок, 22 травня 2023 06:00

Чого та чому не можна робити цього дня – гороскоп на 22 травня

Чого та чому не можна робити цього дня – гороскоп на 22 травня
Не чекайте кращої нагоди. Довіряйте своїй інтуїції. Фото: pixabay.com

22 травня люди долатимуть лінь і страх, аби досягти свого. Кожен відчує потребу у змінах. Для цього складуться сприятливі обставини. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Можна розпочати нове життя саме цього понеділка, - говорить астрологиня. – Не чекайте кращої нагоди. Довіряйте своїй інтуїції. Не гальмуйте себе сумнівами. Дійте рішуче. Це день вдалих презентацій і нових творчих проєктів. Добре йтиме торгівля. Час оновити гардероб. Але придбання авто чи інструментів бажано відкласти. Підвищується плодючість організму. Можна планувати поповнення у родині. Тіло потребуватиме руху. Подорожуйте, танцюйте, займайтеся спортом. Та не варто прагнути рекордних результатів. Починається період магнітних бур. Не засиджуйтеся допізна в соцмережах, бо спровокуєте безсоння. Цього дня не можна пересаджувати квіти, розсилати резюме, переривати лікування чи призначену лікарем дієту, робити татуювання та пірсинг".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Роботи буде вдосталь, а результат потішить не всіх. Продавці нарікатимуть на погані продажі, далекобійники – на відсутність дозволів для виїзду за кордон, фермери – на малі врожаї.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Вдасться реалізувати все задумане. Заробітки помітно зростуть. Вранці покупки будуть невдалими. Меблі, одяг та інструменти придбайте після обіду. Увечері поповнюйте запас продуктів у холодильнику.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Усе, що плануєте, тримайте у собі, щоб ваші таємниці не стали для інших плітками. Нові знайомства перевершать сподівання. Та довго ці стосунки не триватимуть.

Рак (22 червня – 22 липня)

Годі жити вчорашнім днем. Настав час змін. Погоджуйтеся на нову посаду, беріться за справи, якими кортить займатися. На початку тижня оминайте торгово-розважальні центри. Важко буде впоратися зі своїми "хочу". Обдумуйте кожну покупку. Не варто витрачати великі кошти.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Ніколи не кажіть "ніколи". Вам вдаватимуться усі справи, за які б не бралися. Не бійтеся перешкод. Найбільш продуктивним буде ранок. Доки інші збиратимуться з думками після вихідних, ви з головою зануритеся у роботу і завершите справи, які раніше ледь вдавалися.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Відкладіть на кінець тижня подорожі та відрядження. Приборкайте власний апетит, інакше зайвих кілограмів важко буде позбутися. Найкращі новини надійдуть вранці. Це підніме настрій на весь тиждень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто відкриє у собі суперздібності і почне заробляти більше за інших – фінансовий гороскоп на травень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Досить жити у віртуальному світі. Відійдіть від комп'ютера і здивуєтеся, яке життя вирує навколо. Чимало змін відбулося у житті коханих і батьків. Ваша підтримка їм знадобиться.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не їдьте на заробітки далеко від дому. Нічого хорошого ця подорож не принесе. Зв'язки, талант й досвід дозволять досягти успіху вдома. Заробітки зростають.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

На обіцянки нових знайомих не розраховуйте. Гарні плоди дасть лише власна праця. Закохані бачитимуть вади одне одного, але не помічатимуть власних. Від розмови швидко перейдете до сварки.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Годі підозрювати коханих у зраді. Довіряйте, а не порпайтеся в їхніх смартфонах. Щоб відновитися після нервового виснаження, попрацюйте у квітнику. Підстрижіть кущі, посійте улюблені квіти.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

У понеділок сходіть до перукаря. Після обіду можна купувати ноутбуки, принтери та сканери. У кулінарних шедеврах вам нема рівні. Приготуйте бісквіт чи желе з полуницями.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Продумані справи вдадуться на славу. Таланитиме завзятим. До обіду не варто укладати заповіт чи реєструвати нерухомість. Руку і серце пропонуйте на вихідних.

22-28 травня проаналізуйте свої успіхи за весну. Задумайтеся, де допустилися помилок і що допомогло вам заробляти більше. Астрологиня назвала знаки, яким цей тиждень принесе успіх.

Зараз ви читаєте новину «Чого та чому не можна робити цього дня – гороскоп на 22 травня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути