пʼятниця, 12 липня 2019 07:00

Чого не можна робити 12 липня

Чого не можна робити 12 липня
12 липня не укладайте договорів про купівлю і продаж нерухомості. Фото: clutch.ua

12 липня виникатимуть проблеми з пам'яттю та увагою. Відкладіть роботу з важливими документами. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Цього дня зросте кількість крадіжок. Пильнуйте за своїми речами, - говорить астролог. - Допустите чимало помилок в оформленні документів. Не укладайте договорів про купівлю і продаж нерухомості. Справи просуватимуться повільно. Відкладіть до наступного тижня переоснащення комп'ютера. Не найкращий день для початку курсу навчання".

Овен

Додаткового прибутку не очікується. Відкладіть оформлення майнових документів. Помилки у важливих паперах призведуть до зайвих витрат.

Тілець

Контролюйте рух грошей. Виникатимуть помилки у підрахунку вартості товарів і послуг. Перераховуйте здачу на ринку. Кохані зі щирим серцем прагнутимуть допомагати вам у справах. Прийміть їх турботу із вдячністю.

Близнюки

День підведення підсумків. Пошукайте причини зменшення фінансового потоку. Внесіть зміни у свою фінансову політику. Незабаром ситуація покращиться.

Рак

Не виставляйте у продаж свої речі. Вигідно їх збути ви не зможете. Зачекайте з відкриттям депозитних рахунків. Спливатимуть у пам'яті неприємні сторінки особистого життя. Не давайте волю почуттям. Пригадайте щось світле у своєму минулому.

Лев

Пильнуйте за роботою посередників. Вони можуть скористатися вашою необізнаністю у справах. В результаті очікуваного доходу ви не матимете. Зростає відчуженості у стосунках.

Діва

Чергового заробітку доведеться зачекати. Гроші спливатимуть швидко. Шукайте додаткові засоби економії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дату будівництва мосту вирахували астрологи

Терези

Не йдіть до ігрових клубів. Залишите там немалу суму. Стримуйте свій азарт. На розпродажі ви можете придбати дешевий непотріб. Підводитиме годинник і транспорт. Доведеться не раз корегувати плани. Запізнення інших теж дратуватимуть вас.

Скорпіон

Справи рухатимуться вкрай повільно. Обмежте список покупок до необхідного мінімуму. Не варто позичати людям гроші. Шумна компанія швидко втомить вас. Проведіть вечір наодинці.

Стрілець

Добре проходитимуть операції з нерухомістю. Але брати іпотечний кредит не слід. Від стане тягарем для вашого бюджету.

Козеріг

У вашій кишені обмаль грошей. Забезпечити необхідний рівень прибутку буде важко. Скористайтеся своїми заощадженнями.

Водолій

Очікувані кошти надходитимуть вчасно. Коливання ринкових цін помітно не впливатиме на ваш бюджет. Кінець робочого тижня краще провести на природі. Зніміть денну втому.

Риби

Фінансові проблеми доведеться долати самотужки. Розраховувати на чиюсь підтримку марно. Напружені розмови спалахуватимуть час від часу. Будьте дипломатичними. Уникайте конфліктних тем.

Триває сезон затемнень. Ретроградним стає Меркурій. Цей період несприятливий для переговорів, листування, поїздок і торгівельних операцій.

Зараз ви читаєте новину «Чого не можна робити 12 липня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути