неділя, 07 липня 2019 20:00

Астролог дала вражаючий прогноз на тиждень

Астролог дала вражаючий прогноз на тиждень
За прогнозом астролога, добре вестиметься тим, хто втече від роботи у відпустку. Фото: stb.ua

Триває сезон затемнень. Ретроградним стає Меркурій. Цей період несприятливий для переговорів, листування, поїздок і торгівельних операцій. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Буде допущено багато помилок, - говорить астролог. - Часто траплятимуться аварії на автошляхах та виробництві. Порушуватимуться домовленості, збитки принесе торгівля. Високопосадовцям, керівникам заводів і підприємств не варто приймати важливих рішень. Вони виявляться алогічними. Губитимуть листи і документи. Добре вестиметься тим, хто втече від роботи у відпустку. Кохані та діти приємно здивують".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Хотітиметься незалежності. Не відштовхуйте від себе людей, яких любите. Станете свідком конфлікту. Та не схочете розбиратися, хто і в чому винен. Бракуватиме терпіння.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Стримуйте свої бажання, бо вони затьмарюватимуть розум. Зараз не час когось повчати. Від ваших порад буде більше шкоди, ніж користі. Не давайте техніку у користування чужим людям. Телефони, ноутбуки і планшети повернуться до вас пошкодженим.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Добре налагоджений бізнес приноситиме стабільний заробіток. Зміна місця роботи не призведе до покращення матеріального становища. Зачекайте з початком ремонту у домі. Загостряться родинні проблеми.

Рак (22 червня – 22 липня)

У творчих людей настає період кризи. Не варто хвилюватися. Час накопичувати враження і досвід. Скоро з-під ваших рук вийде шедевр. Скоротіть список витрат. Заробітна плата надійде в четвер.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Конкуренти ставитимуть палки в колеса. Просуватися кар'єрними сходинками стає все важче. Це тиждень сварок і розлучень. Не намагайтеся змінити одного партнера на іншого. Не шукайте любовних пригод. Нові знайомі принесуть клопіт.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Часто потраплятимете у скрутне становища. Неприємності принесуть як конкуренти, так і колеги по роботі. Сприймайте невдачі як шанс щось змінити. Зустрічатимуться порядні люди, які допоможуть здолати труднощі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Україну насуваються дощі і похолодання

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Опинятиметеся в потрібному місці в потрібний час. Скористайтеся цим. Заробите більше, ніж сподівалися. Результатом переговорів залишитеся задоволені. Пильнуйте за оформленням фінансових паперів. Тоді вдасться уникнути штрафів.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Жертвуватимете власними інтересами заради інших. Доведеться брати на себе відповідальність за помилки у документах, за поведінку колег. Витрати перевищуватимуть заробітки. Замислитеся: чи не час змінити роботу.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Все те, що обіцяють, навряд чи буде здійснене. Не варто подавати своє резюме на нове місце роботи, купувати ноутбук чи брати речі на прокат. Ціна не відповідатиме якості. Комп'ютер часто доведеться здавати в ремонт.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Частину сімейних справ доведеться відкласти. Вільної години у робочому графіку годі шукати. Доведеться затримуватися в офісі і запізнюватися на сімейну вечерю. Кохані будуть надто гостинними. Шукати спокою в домі марно.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Бракуватиме часу. Почуватиметеся роздратованими. Тримайте на дистанції людей, які втручаються в особисте життя і розпитують про робочі плани. Не випускайте з контролю гаманець.

Риби (21 лютого – 20 березня)

З'являться нові покровителі. Вас залюбки вислухають і підтримають. Помічників вистачатиме, тож дозвольте собі відпочити. Не лізьте у чужі конфлікти. Нехай люди з'ясовують стосунки без вашої участі.

На Івана Купала в Україну прийдуть дощі. У деяких регіонах будуть дощі з грозами.

Зараз ви читаєте новину «Астролог дала вражаючий прогноз на тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути